Project Management Institute Authorized Training Partner minősítést szerzett a Corvinus

2021. szeptember 11.

A Budapesti Corvinus Egyetem az első hazai felsőoktatási intézmény, amely bekerült a Project Management Institute minősített oktatói intézményeinek sorába. A PMI a világ legnagyobb, projektmenedzsereket tömörítő, szakmai nonprofit szervezete, amely olyan stabil működésű, megfelelő minőségbiztosítási rendszerrel rendelkező szervezeti partnerekkel dolgozik együtt, akik több éve, magas színvonalon teljesítenek a projektmenedzsment képzésben.

Teljes sajtóközlemény letöltése

 

PMI Budapest, Magyar Tagozat - Csatlakoztunk az AmCham Hungary szervezethez

2021. július 27.

Az AmCham egy csomópont azok számára, akik hosszú távú partnerségeket szeretnének kialakítani és változást akarnak elérni a közösségben. Szeretne segíteni az embereket a kapcsolatteremtésben, olyan platformot biztosítva, amely egyedi programokat, együttműködési lehetőségeket és szakmai és társadalmi események széles skáláját kínálja.

Teljes sajtóközlemény letöltése

 

PMI Budapest, Magyar Tagozat - Két nemzetközi díjat hírdet meg a Tagozat - 2021

2021. július 15.

A PMI fontosnak tartja, hogy a projektmenedzser szakembereknek lehetőséget nyújtson a megmérettetésre, eredményeik megismertetésére a tágabb szakmával. A PMI díjak nemcsak a pályázók saját országában jelentenek elismerést, de lehetőséget nyújtanak a nemzetközi fordulóban való részvételre is. A PMI Budapest, Magyar Tagozat 2021-ben két nemzetközi díjat hirdet meg, az Eric Jenett Projektmenedzsment Kiválóság Díj-at valamint a Fiatal Projektmenedzser Szakember Díj-at.

Teljes sajtóközlemény letöltése

 

PMI Budapest, Magyar Tagozat - Óbudai Egyetem - 2021

2021. június 15.

Együttműködési megállapodást kötött a PMI Budapest, Magyar Tagozat és az Óbudai Egyetem azzal a céllal, hogy elméleti és gyakorlati tudásbázisukat, kapcsolatrendszerüket közös szakmai elképzeléseik megvalósítása érdekében együttesen mozgósítják.

A partnerek kiemelt feladatuknak tartják a szakmai együttműködés fejlesztését, a felsőoktatás gyakorlatorientáltságának biztosítását és a munkaerő-piaci igényeknek megfelelő szakmai tartalmak fejlesztését.

 Teljes sajtóközlemény letöltése

 

PMI Budapest, Magyar Tagozat - Budapesti Corvinus Egyetem - 2021

2021. március 24.

Stratégiai megállapodást kötött a Corvinus és a PMI Budapest: közös projektmenedzser szakirányú továbbképzést indítanak 2021. szeptemberétől

Magyarország vezető gazdaság- és társadalomtudományi képzést nyújtó egyeteme, a Budapesti Corvinus Egyetem és a világ legnagyobb, projektmenedzsereket tömörítő, szakmai nonprofit szervezete a PMI (Project Management Institute Budapest) hazai tagozata, a PMI Budapest stratégiai megállapodást kötött.

A stratégiai megállapodás célja, hogy a projekt; program- és portfóliómenedzsment szakma hazai elismertségét és szakmai színvonalát közös kutatásokkal, rendezvényekkel és oktatási programokkal növeljék.

Teljes sajtóközlemény letöltése

 

PMI Budapest - BCE Salary Survey - 2020

2021. március 16.

A PMI Budapest, Magyar Tagozat 2020-ban készített egy bérfelmérést, amelyben a magyar projektmenedzserek fizetését vizsgálták, valamint azt térképezték fel, milyen tényezők játszanak szerepet a fizetések alakulásában.

A kutatást a Budapesti Corvinus Egyetem szakemberei végezték, akik amellett, hogy követték a PMI módszertanát, igyekeztek a helyi sajátosságokat is figyelembe venni az adatok értékelése során. Ez a kutatás az egyik első közös projekt, amely a nemrégiben létrejött stratégiai együttműködés keretében valósult meg a PMI Budapest, Magyar Tagozat és a Budapesti Corvinus Egyetem között, amelyet több közös munka, így egy projektmenedzsment szak fejlesztése is követ.

Teljes sajtóközlemény letöltése

 

 
Év Diplomamunkája Pályázat - 2020

2020. november 11.

November 5-én került megrendezésre a 2020-as Év Diplomamunkája Pályázat eredményhirdető és díjátadó eseménye. A pályázatra összesen 22 szakdolgozat érkezett különböző egyetemek tanulóitól (BME, Corvinus, Pannon Egyetem, Pécsi Tudományegyetem, Óbudai Egyetem). A beérkező szakdolgozatok közül egy hat tagú, egyetemi oktatókból és nagy tapasztalattal rendelkező projektmenedzserekből álló zsűri választotta ki a nyerteseket.

Teljes sajtóközlemény letöltése

 

Art of Projects Konferencia - 2020

2020. szeptember 25.

A jelenlegi világjárvány körülményei között a PMI Budapest, Magyar Tagozat virtuálisan tartja éves szakmai konferenciáját, mint a 2020 Virtuális Art of Projects Konferencia. A „Projektgazdaság: A következő évtizedet átalakító projektmenedzser, az ötlettől a megvalósulásig” témájára építve a tagozat több, a projektmenedzsment területéről ismert kiváló előadót sorakoztat fel.

Teljes sajtóközlemény letöltése

 

ELINDULT AZ ÚJ WWW.PMI.HU WEBOLDAL

2020. augusztus 1.

Öt hónap megfeszített munka után örömmel jelentjük be, hogy a PMI Budapest, Magyar Tagozat www.pmi.hu új weboldala 2020. augusztus 1-én elindult. Célunk volt, hogy az új weboldalunk gyorsabb, könnyebben navigálható és felhasználóbarát legyen.
 
 
 
16 MARCH 2020