Év Diplomamunkálya Pályázat - 2020

2020. november 11.

November 5-én került megrendezésre a 2020-as Év Diplomamunkája Pályázat eredményhirdető és díjátadó eseménye. A pályázatra összesen 22 szakdolgozat érkezett különböző egyetemek tanulóitól (BME, Corvinus, Pannon Egyetem, Pécsi Tudományegyetem, Óbudai Egyetem). A beérkező szakdolgozatok közül egy hat tagú, egyetemi oktatókból és nagy tapasztalattal rendelkező projektmenedzserekből álló zsűri választotta ki a nyerteseket.

Teljes sajtóközlemény letöltése

 

Art of Projects Konferencia - 2020

2020. szeptember 25.

A jelenlegi világjárvány körülményei között a PMI Budapest, Magyar Tagozat virtuálisan tartja éves szakmai konferenciáját, mint a 2020 Virtuális Art of Projects Konferencia. A „Projektgazdaság: A következő évtizedet átalakító projektmenedzser, az ötlettől a megvalósulásig” témájára építve a tagozat több, a projektmenedzsment területéről ismert kiváló előadót sorakoztat fel.

Teljes sajtóközlemény letöltése

 

ELINDULT AZ ÚJ WWW.PMI.HU WEBOLDAL

2020. augusztus 1.

Öt hónap megfeszített munka után örömmel jelentjük be, hogy a PMI Budapest, Magyar Tagozat www.pmi.hu új weboldala 2020. augusztus 1-én elindult. Célunk volt, hogy az új weboldalunk gyorsabb, könnyebben navigálható és felhasználóbarát legyen.
 
 
 
16 MARCH 2020