Fejlessze készségeit 

Ismerje meg eszköztárunkat, forrásainkat és képzési programjainkat pályafutása fejlesztése céljából. 

PMI_Icon_file.JPG

Kiemelt témakörök

 

Találjon válaszokat az Ön számára legérdekesebb témákban és élvezze a kapcsolódó cikkek és esettanulmányok tartalmát.

Fedezze fel témaköreinket

PMI_Icon_Idea.JPG

Vezető üzleti gondolkodás

Fedezze fel a projektmenedzsment körül forgó legfrissebb gondolatokat és ötletbázist. Nyerjen betekintést iparágvezetők véleményébe és merüljön el a szakmát érintő területek részleteiben.

Tudjon meg többet a Vezető üzleti gondolkodásról, ismerje meg a  Pulse of the Profession-t®.

PMI_Icon_Globe_people.JPG

Képzés és Fejlesztés

 

Fejlessze készségtárát, tegye magát értékesebbé munkahelyén és tágítsa karrierlehetőségeit személyes és online képzési lehetőségeink segítségével.

PMI_Icon_people.JPG

Karrier

Találjon az Ön számára megfelelő munkát, készüljön fel a közelgő interjúkra, szerezzen tudást, erőforrásokat, nyerjen betekintést, hogy tovább erősíthesse karrierjét.
 
Fedezze fel a Career Central számos funkcióját és cikkeit, látogasson el a PMI Job Board oldalára valamint tekintse meg a legújabb, projektmenedzsment, Earning Power Salary Survey felmérésünket.

Disciplined Agile azaz Fegyelmezett Agilitás 

Amikor ötvözzük a legjobb agilis gyakorlatokból történő választás szabadságát és útmutatást adunk a választás menetének megértéséhez, az eredmény: Disciplined Agile azaz Fegyelmezett Agilitás – az agilis világ gyakorlatait átfogó eszköztárunk, amely segítségével a csapatához vagy szervezetéhez leginkább illő munkamenetet választhatja ki.  

Tudjon meg többet

Publikációk

Fedezze fel a projektmenedzsment távlatait és legyen naprakész a PMI legfrissebb híreivel és érdemeivel. A projektmenedzsmentről szóló információ és tudás vezető kiadójaként forrás-és érőforrásként biztosítsuk Önnek, hogy mindig „képben” legyen 

Publikációk megtekintése

Eszközök és Projekt Sablonok 

Takarítson meg időt és energiát – válogasson gyakorlatban bizonyított űrlapjainkból, sablonjainkból és minta projekt dokumentumaikból. 

Eszközök és sablonok megtekintése

Egyetemi Programok és Kutatás 

A PMI Egyetemi Erőforrásainak munkássága kutatási és oktatási programok révén fejleszti a szakmát, így frissítve a projektmenedzsment gyakorlatát és kutatási eredmények életszerű alkalmazását.  

Tudományos programok és Kutatás megtekintése

Nyilvántartott Oktatási Szolgáltatók (R.E.P.)  

A PMI R.E.P.-ek (angRegistered Education Providers) olyan, általunk jóváhagyott, szervezetek, amelyek projektmenedzsment témakörben kínálnak képzési lehetőségeket és szakmai képzésfejlesztési egységeket (PDU-kat) adnak ki a PMI minősítéssel rendelkező szakemberek képzési követelményeinek betartása érdekében.

R.E.P. keresése