Project Management Institute (PMI)

Két együttműködő csoport alkotja a PMI globális vezetői csapatát. Az Igazgatóság (Board of Directors) tagjai a világ minden tájáról származó kiemelkedő szakemberek, akik az üzleti élet és a projektmenedzsment területén jelentős tapasztalatokkal rendelkeznek, szenvedélyesek és sokszinűséget hoznak a vezetésbe. A PMI tagsága által megválasztott Igazgatóság feladata, hogy stratégiai irányítást nyújtsanak az intézet számára. Az igazgatósági tagok az intézet szóvivőjeként és nagyköveteiként is szolgálnak.

Az Igazgatóság elképzelésének végrehajtását az Ügyvezetõ Csoport (Executive Leadership Team) felügyeli. Ők vezetik és irányítják PMI regionális irodáiban dolgozó személyzetet, akik végrehajtják a programtervben és a költségvetésben felvázolt tevékenységeket. A PMI munkatársai a tagozatok és önkéntesek globális hálózatával működnek együtt, akik időt és tehetségeket szentelnek a projektmenedzsment szakma előmozdításához.

Project Management Institute Budapest, Magyar Tagozat

A PMI Budapest, egy helyi, magyarországi tagozat a Projektmenedzsment Intézet (PMI) részét képező szervezet. A tagozatot 2003-ban hozták létre, és a magyar jog szerint társulási jogi formában működik. A tagozat PMI alapításának megkezdése előtt a helyi projektmenedzsment szervezetek, valamint a multinacionális és helyi cégek Budapesten több mint egy éve támogatták a tagozatot és segítették, hogy a PMI részévé váljon.


 

PMI Budapest, Magyar Tagozat

Dudás Dezső MSc, PMP®

Egyesület Elnök

A PMI Budapest, Magyar Tagozat és az elnökség felügyeletére választott önkéntes, vezető tisztségviselő. Az elnök a többi elnökségi tag tevékenységét a tagozat alapszabálya szerint irányítja.

A projektmenedzsment számomra több mint egy foglalkozás, egy életmód. Legyen szó magánéleti, vagy szakmai kihívásokról, a projektmendzsement eszközei és technikái mindig segítenek megoldásokat találni. Elkötelezett vagyok mind a saját magam fejlődésében, mind a környezetem fejlesztésében. Fontosnak tartom a szakmai közösség érdekében hasznosítani ismereteimet és tapasztalatomat.

LinkedIn

PMI Budapest, Magyar Tagozat

Takács Anita BA, PMP®

Tagozat Titkár

Megválasztott önkéntes, aki felelős a tagozat pénzügyeinek, pályázatainak koordinálásáért, nyomonkövetéséért.

PMP minősítéssel rendelkező projektmenedzser, IT vonatkozásban közel 10 éve foglalkozik szoftver-, valamint infrastruktúra bevezetési és folyamat támogatási projektekkel. Fontosnak tartja hogy használható eredmények szülessenek és ezek segítségével hatékonyabbá váljon a szervezet napi működése.

Mottó: Tegyük jobbá amire lehetőségünk van!

LINKEDIN

PMI Budapest, Magyar Tagozat

Balogh László MBA, PMP®

Szervezetfejlesztésért felelős alelnök

Választott önkéntes vezető, aki a PMI Budapest Tagozat kibővítéséért felel. Célja, hogy Budapesten kívül más magyarországi városokban, ahol ez lehetséges, helyi PM szervezetet hozzon létre.

PMP minősítéssel rendelkező szakember, aki több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik multinacionális vállalatoknál projektmenedzsment területén. Több, mint 15 éve vezetőként dolgozik PM szervezetek élén.

Mottó: Tegyél másokat sikeressé és te is azzá válsz

LINKEDIN

PMI Budapest, Magyar Tagozat

Karagits Kíra MSc

Kommunikációért felelős alelnök

PMI Budapest, Magyar Tagozat Kommunikáció és marketingért felelős alelnök

A Budapesti Gazdasági Egyetem Külkereskedelmi Kar, Kommunikáció és Médiatudományi szakán szerezte BA diplomáját, mesterdiplomáját pedig az Eötvös Lóránd Tudományegyetemen szociológia szakán. Több, tudományos besorolású, lektorált folyóiratban megjelent publikációit az érzékeny kommunikáció/ negatív hírek közlése, digitális társadalomtudomány témaköreiben írta.

LINKEDIN

PMI Budapest, Magyar Tagozat

Dr. Olusoji Owolabi MSc, PMP®

Marketingért felelős alelnök

A PMI Budapest, Magyar Tagozat alelnök

Vezetői tapasztalattal rendelkezem a távközlés, a logisztika, a HR és az IT területén. Voltak kis, közepes és nagy csapataim, jelenleg pedig egyéni munkatárs vagyok, aki mindig arra törekszik, hogy pozitívan járuljon hozzá a munkához. Legnagyobb érdeklődésem az emberek támogatása a lehetőségeik kibontakoztatásában.

LINKEDIN

PMI Budapest, Magyar Tagozat

Horváth Viktor MSc, PMP®

Tagságért és önkéntesekért felelős alelnök

Megválasztott önkéntes, aki felelős a tagozat tagságának igényeivel, ideértve a tagság felvételét, megtartását és a kapcsolódó értékszállításot a fejezet politikáival és alapszabályaival összhangban

A Tagozat működtetésére vonatkozó szabályokhoz és előírásokhoz illeszkedően a szakmai rendezvényekért felelős önkéntes munkatársunk. Viktor MSC és PMP® minősítéssel rendelkező projektvezető és infromatikai tanácsadó szakember, több mint 7 éves tapasztalattal.

Mottó: Keressük meg mindenben azt, ami miatt jól tudjuk érezni magunkat benne.

LINKEDIN

PMI Budapest, Magyar Tagozat

Tüske Bence MSc, PMP®

Nagyvállalati Kapcsolatokért Felelős Alelnök

A PMI Budapest, Magyar Tagozat B2B -nagyvállalati kapcsolatok fejlesztéséért felelős alelnök.

MSC, BSC és PMP® minősítéssel rendelkező, eredmény orientált szemléletű, projekt és program vezető szakember, több mint 10 éves nemzetközi projektmenedzsment tapasztalattal.

Mottó: Elköteleződés az együttműködés és a kommunikáció terén.

LINKEDIN

PMI Budapest, Magyar Tagozat

Dr. Kozák Tamás

Egyetemi kapcsolatokért felelős alelnök

A PMI Budapest, Magyar Tagozat alelnöke

A Budapesti Gazdasági Egyetem docense, a Kereskedelem Tanszék vezetője, Klauzál Gábor, illetve Baross Gábor díjas közgazdász vagyok. Oktatási tevékenységem alapvetően projektmenedzsment, illetve stratégiamenedzsment témakörökre terjed ki, szűkebb kutatási területem az ún. diszruptív technológiák menedzsmentre, üzleti modellekre gyakorolt hatásának vizsgálata.

LinkedIn

Billal Ben-Redouane CAPM®

Szakmai rendezvényekért felelős alelnök

A PMI Budapest, Magyar Tagozat szakmai rendezvényei felügyeletére választott vezető tisztségviselő.

Eredményorientált, CAPM® tanúsítvánnyal rendelkező projektmenedzsment szakember vagyok, aki kiterjedt tapasztalattal rendelkezik a globális IT üzleti műveletek és infrastruktúrák terén, és mélyreható szakértelemmel rendelkezik az elemzés, tervezés és a kezdeményezések végrehajtása terén komplex környezetben.

A tagozat önkénteseként elkötelezetten támogatom szervezetünket minden tevékenységben, jelenlegi feladatköröm a szakmai rendezvények irányítása és szervezése. A projektmenedzsment szakma iránti elkötelezettségemet nemcsak a mindennapi feladataim ellátásával, mint vezető informatikai projektmenedzser, hanem a szakmai oktatás, a folyamatos coaching és a mentorálás terén is tanúsítom. Fejlődési célom, hogy 1 éven belül megszerezzem a PMP® minősítést.

Linkedin

PMI Budapest, Magyar Tagozat

Kremmer László MBA, CLC, PMP®

Art of Projects Konferencia Program Igazgató / Tiszteletbeli Elnök

Célorientált, tapasztalt üzleti és Projekt; Program- és Portfólió Menedzsment szakember, MBA, PMP® és CLC minősítéssel, valamint több, mint 20 éves projekt- és programmenedzsment tapasztalattal. 2012-2015 között a PMI Budapest Operatív ügyekért felelős Alelnöke volt, illetve 2015-2018 között PMI Régiós Mentorként 11 országban segítette a helyi PMI Tagozatok munkáját. 2018-tól 2023-ig a PMI Budapest, Magyar Tagozat elnöke. Nevéhez kapcsolódnak olyan kezdeményezések, mint a PMI Budapest „Lunch and Learn” webinár sorozat, PMI Budapest „Project Manager Mentoring Program”, PMI nemzetközi díjak magyarországi bevezetése, Projektmenedzser bérfelmérés és a Budapesti Corvinus Egyetem és PMI Budapest, Magyar Tagozat közös „Nemzetközi Projektmenedzser” szakirányú továbbképzési szak indítása. Kezdeményezője és projekt szponzora volt a pmi.hu oldal megújítási projektnek, illetve a Microsoft 365 rendszer bevezetésének a PMI Budapest, Magyar Tagozatnál. Több egyetememen oktat projektmenedzsmentet, valamint szervezeti és emberi erőforrás menedzsmentet, magyar és angol nyelven BSc, MSc és MBA képzés keretében.

Mottó: Soha, soha, soha, soha ne add fel!

LinkedIn

PMI Budapest, Magyar Tagozat - Számvizsgáló bizottság

Kertesz_Mate_SQ400.jpg

Dr. Kertész Máté MBA, PMP®

Számvizsgáló bizottság tagja

Korábbi Szakmai Pályázatokért Felelős Alelnök

MBA és PMP® minősítéssel rendelkező szakember, több mint 12 éves projekt és- programmenedzseri tapasztalat hazai és nemzetközi környezetben egyaránt. 

Gabor.jpg

Joó Gábor PMP, MSP®

Számvizsgáló bizottság tagja

Projektmenedzsment szakember több mint 25 éves tapasztalattal multinacionális környezetben a telekommunikáció terén dolgozik Project Director-ként.

gabriel-zsolt.jpg

Gábriel Zsolt MBA, PMP®

Számvizsgáló bizottság tagja

Vállalkozó és teljesítményorientált szakember, megrázkódhatatlan elszántsággal és intoleranciával a középszerűség mellett, technológiát használva gyorsítóként, miközben a folyamatokat egyszerűvé teszi, és az értékteremtésre összpontosít. Alázatos és gyakorlatias vezető, aki ösztönzi az önfegyelmezett tehetségeket, és produktív és elszámoltatható csapatokat épít, készen áll a kiszolgálásra, erős ügyfél-orientációval.

Korábbi tisztségviselők / Önkéntesek

Kremmer_Laszlo.jpg

Kremmer László MBA, CLC, PMP®

Jelenleg az Art of Projects Konferencia program igazgatója

korábbi Elnök (2018-2023)

Célorientált, tapasztalt üzleti és Projekt; Program- és Portfólió Menedzsment szakember, MBA, PMP® és CLC minősítéssel, valamint több, mint 20 éves projekt- és programmenedzsment tapasztalattal. 2012-2015 között a PMI Budapest Operatív ügyekért felelős Alelnöke volt, illetve 2015-2018 között PMI Régiós Mentorként 11 országban segítette a helyi PMI Tagozatok munkáját. 2018-tól a PMI Budapest, Magyar Tagozat elnöke.