Project Management Institute (PMI)

Két együttműködő csoport alkotja a PMI globális vezetői csapatát. Az Igazgatóság (Board of Directors) tagjai a világ minden tájáról származó kiemelkedő szakemberek, akik az üzleti élet és a projektmenedzsment területén jelentős tapasztalatokkal rendelkeznek, szenvedélyesek és sokszinűséget hoznak a vezetésbe. A PMI tagsága által megválasztott Igazgatóság feladata, hogy stratégiai irányítást nyújtsanak az intézet számára. Az igazgatósági tagok az intézet szóvivőjeként és nagyköveteiként is szolgálnak.

Az Igazgatóság elképzelésének végrehajtását az Ügyvezetõ Csoport (Executive Leadership Team) felügyeli. Ők vezetik és irányítják PMI regionális irodáiban dolgozó személyzetet, akik végrehajtják a programtervben és a költségvetésben felvázolt tevékenységeket. A PMI munkatársai a tagozatok és önkéntesek globális hálózatával működnek együtt, akik időt és tehetségeket szentelnek a projektmenedzsment szakma előmozdításához.

Project Management Institute Budapest, Magyar Tagozat

A PMI Budapest, egy helyi, magyarországi tagozat a Projektmenedzsment Intézet (PMI) részét képező szervezet. A tagozatot 2003-ban hozták létre, és a magyar jog szerint társulási jogi formában működik. A tagozat PMI alapításának megkezdése előtt a helyi projektmenedzsment szervezetek, valamint a multinacionális és helyi cégek Budapesten több mint egy éve támogatták a tagozatot és segítették, hogy a PMI részévé váljon.


 

PMI Budapest, Magyar Tagozat

Dudás Dezső MSc, PMP®

Egyesület Elnök

A PMI Budapest, Magyar Tagozat és az elnökség felügyeletére választott önkéntes, vezető tisztségviselő. Az elnök a többi elnökségi tag tevékenységét a tagozat alapszabálya szerint irányítja.

A projektmenedzsment számomra több mint egy foglalkozás, egy életmód. Legyen szó magánéleti, vagy szakmai kihívásokról, a projektmendzsement eszközei és technikái mindig segítenek megoldásokat találni. Elkötelezett vagyok mind a saját magam fejlődésében, mind a környezetem fejlesztésében. Fontosnak tartom a szakmai közösség érdekében hasznosítani ismereteimet és tapasztalatomat.

LinkedIn

PMI Budapest, Magyar Tagozat

Balogh László MBA, PMP®

Szervezetfejlesztésért felelős alelnök

Választott önkéntes vezető, aki a PMI Budapest Tagozat kibővítéséért felel. Célja, hogy Budapesten kívül más magyarországi városokban, ahol ez lehetséges, helyi PM szervezetet hozzon létre.

PMP minősítéssel rendelkező szakember, aki több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik multinacionális vállalatoknál projektmenedzsment területén. Több, mint 15 éve vezetőként dolgozik PM szervezetek élén.

Mottó: Tegyél másokat sikeressé és te is azzá válsz

LINKEDIN

PMI Budapest, Magyar Tagozat

Billal Ben-Redouane, PMP®

Szakmai rendezvényekért felelős alelnök

A PMI Budapest, Magyar Tagozat szakmai rendezvényei felügyeletére választott vezető tisztségviselő.

Eredményorientált, CAPM® tanúsítvánnyal rendelkező projektmenedzsment szakember vagyok, aki kiterjedt tapasztalattal rendelkezik a globális IT üzleti műveletek és infrastruktúrák terén, és mélyreható szakértelemmel rendelkezik az elemzés, tervezés és a kezdeményezések végrehajtása terén komplex környezetben.

A tagozat önkénteseként elkötelezetten támogatom szervezetünket minden tevékenységben, jelenlegi feladatköröm a szakmai rendezvények irányítása és szervezése. A projektmenedzsment szakma iránti elkötelezettségemet nemcsak a mindennapi feladataim ellátásával, mint vezető informatikai projektmenedzser, hanem a szakmai oktatás, a folyamatos coaching és a mentorálás terén is tanúsítom. Fejlődési célom, hogy 1 éven belül megszerezzem a PMP® minősítést.

Linkedin

PMI Budapest, Magyar Tagozat

Horváth Viktor, PMP®

Tagságért és önkéntesekért felelős alelnök

Megválasztott önkéntes, aki felelős a tagozat tagságának igényeivel, ideértve a tagság felvételét, megtartását és a kapcsolódó értékszállításot a fejezet politikáival és alapszabályaival összhangban.

A Tagozat működtetésére vonatkozó szabályokhoz és előírásokhoz illeszkedően a szakmai rendezvényekért felelős önkéntes munkatársunk. Viktor MSC és PMP® minősítéssel rendelkező projektvezető és infromatikai tanácsadó szakember, több mint 7 éves tapasztalattal.

Mottó: Keressük meg mindenben azt, ami miatt jól tudjuk érezni magunkat benne.

LINKEDIN

PMI Budapest, Magyar Tagozat

Karagits Kira

Kommunikációért felelős alelnök

PMI Budapest, Magyar Tagozat Kommunikáció és marketingért felelős alelnök.

A Budapesti Gazdasági Egyetem Külkereskedelmi Kar, Kommunikáció és Médiatudományi szakán szerezte BA diplomáját, mesterdiplomáját pedig az Eötvös Lóránd Tudományegyetemen szociológia szakán. Több, tudományos besorolású, lektorált folyóiratban megjelent publikációit az érzékeny kommunikáció/ negatív hírek közlése, digitális társadalomtudomány témaköreiben írta.

LINKEDIN

PMI Budapest, Magyar Tagozat

Katona-Tajti Zsófia

A projektmenedzsment számomra nem csupán munka, vagy egy elvégzendő feladat, hanem gondolkodásmód. Mind a munkámban, mind a magánéletben fontos értéknek tartom a következetességet, a nyitottságot és a rugalmasságot. Rendszeresen tanulok, képzem magam, a kíváncsiságom vezérel. A PMI Budapest, Magyar Tagozat munkásságával a Corvinus International Project Manager szak kapcsán ismerkedtem meg. Egy nyitott, támogató és a projektmenedzsmentet magas szinten űző szakmai közösségbe csöppentem. Több éves EU által finanszírozott közszférai, művészeti és bankszektori projekttapasztalattal a hátam mögött a lelkesedésemmel és elkötelezettségemmel szeretném támogatni a PMI Budapest, Magyar tagozat munkáját, fókuszban a társadalmi felelősségvállalás, kulturális értékeink megőrzése és a művelődés tengelyén.

LinkedIn

PMI Budapest, Magyar Tagozat

Dr. Kozák Tamás

Egyetemi kapcsolatokért felelős alelnök

A PMI Budapest, Magyar Tagozat alelnöke.

A Budapesti Gazdasági Egyetem docense, a Kereskedelem Tanszék vezetője, Klauzál Gábor, illetve Baross Gábor díjas közgazdász vagyok. Oktatási tevékenységem alapvetően projektmenedzsment, illetve stratégiamenedzsment témakörökre terjed ki, szűkebb kutatási területem az ún. diszruptív technológiák menedzsmentre, üzleti modellekre gyakorolt hatásának vizsgálata.

LinkedIn

PMI Budapest, Magyar Tagozat

Dr. Olusoji Owolabi, PMP®

Marketingért felelős alelnök

A PMI Budapest, Magyar Tagozat alelnök.

Vezetői tapasztalattal rendelkezem a távközlés, a logisztika, a HR és az IT területén. Voltak kis, közepes és nagy csapataim, jelenleg pedig egyéni munkatárs vagyok, aki mindig arra törekszik, hogy pozitívan járuljon hozzá a munkához. Legnagyobb érdeklődésem az emberek támogatása a lehetőségeik kibontakoztatásában.

LINKEDIN

PMI Budapest, Magyar Tagozat

Tüske Bence, PMP®

Nagyvállalati Kapcsolatokért felelős alelnök

A PMI Budapest, Magyar Tagozat B2B -nagyvállalati kapcsolatok fejlesztéséért felelős alelnök.

MSC, BSC és PMP® minősítéssel rendelkező, eredmény orientált szemléletű, projekt és program vezető szakember, több mint 10 éves nemzetközi projektmenedzsment tapasztalattal.

Mottó: Elköteleződés az együttműködés és a kommunikáció terén.

LINKEDIN

PMI Budapest, Magyar Tagozat

Vissi Krisztián, MBA, PMP®, PMI-ACP®

Több mint 10 éves tapasztalata jelentős részét informatikai projektek teszik ki, így már önkéntesként is a Tagozat IT fejlesztéseivel foglalkozott. Az innováció és értékteremtés iránti szenvedélye, valamint a csapat inspirálása mindig a munkája középpontjában áll. Készséggel segít másokat a céljaik elérésében, miközben saját fejlődése érdekében aktívan keresi a kihívásokat, a lehetőséget a komfortzónájából történő kilépésre. Széleskörű érdeklődésének megfelelően a PMI tanúsítványai, valamint közgazdász- és természettudományos végzettségei mellett rendszeresen vesz részt további képzéseken.

Linkedin

PMI Budapest, Magyar Tagozat - Számvizsgáló bizottság

Kertesz_Mate_SQ400.jpg

Dr. Kertész Máté MBA, PMP®

Számvizsgáló bizottság tagja

Korábbi Szakmai Pályázatokért Felelős Alelnök

MBA és PMP® minősítéssel rendelkező szakember, több mint 12 éves projekt és- programmenedzseri tapasztalat hazai és nemzetközi környezetben egyaránt. 

Gabor.jpg

Joó Gábor PMP, MSP®

Számvizsgáló bizottság tagja

Projektmenedzsment szakember több mint 25 éves tapasztalattal multinacionális környezetben a telekommunikáció terén dolgozik Project Director-ként.

gabriel-zsolt.jpg

Gábriel Zsolt MBA, PMP®

Számvizsgáló bizottság tagja

Vállalkozó és teljesítményorientált szakember, megrázkódhatatlan elszántsággal és intoleranciával a középszerűség mellett, technológiát használva gyorsítóként, miközben a folyamatokat egyszerűvé teszi, és az értékteremtésre összpontosít. Alázatos és gyakorlatias vezető, aki ösztönzi az önfegyelmezett tehetségeket, és produktív és elszámoltatható csapatokat épít, készen áll a kiszolgálásra, erős ügyfél-orientációval.

Korábbi tisztségviselők / Önkéntesek

Kremmer_Laszlo.jpg

Kremmer László MBA, CLC, PMP®

korábbi Art of Projects Konferencia program igazgatója

korábbi Elnök (2018-2023)

Célorientált, tapasztalt üzleti és Projekt; Program- és Portfólió Menedzsment szakember, MBA, PMP® és CLC minősítéssel, valamint több, mint 20 éves projekt- és programmenedzsment tapasztalattal. 2012-2015 között a PMI Budapest Operatív ügyekért felelős Alelnöke volt, illetve 2015-2018 között PMI Régiós Mentorként 11 országban segítette a helyi PMI Tagozatok munkáját. 2018-tól a PMI Budapest, Magyar Tagozat elnöke.

Takacs_Anita.jpg

Takács Anita BA, PMP®

korábbi Tagozat titkár

PMP minősítéssel rendelkező projektmenedzser, IT vonatkozásban közel 10 éve foglalkozik szoftver-, valamint infrastruktúra bevezetési és folyamat támogatási projektekkel. Fontosnak tartja hogy használható eredmények szülessenek és ezek segítségével hatékonyabbá váljon a szervezet napi működése.

Barosi-Mihály2.jpg

Barosi Mihály MSc, PMP®

korábbi Önkéntesekért felelős alelnök

Nukleáris energetikai területen, hagyományos projekt management megközelítéssel dolgozom a projektvezető kollégáimmal, mint a vállalat projekt portfoliójáért felelős vezetője.

Bartalis_Krisztina.png

Bartalis Krisztina MSc, PMP®

korábbi Számvizsgáló bizottság elnök

Projektmenedzsment szakember, nagy tapasztalattal rendelkezik a telekommunikáció területén. Bizonyított tapasztalat a projektcsoportok felépítésében és motiválásában gyorsan változó környezetben, különféle helyszíneken, több európai országban és Indiában. 2008-ban elnyerte az Év Projektmenedzserének díját.

Hargitay_Matyas.jpg

Hargitai Mátyás MSc, PMP®

korábbi Számvizsgáló bizottsági tag

Gyakorlati PMP szakember, több mint 25 éves tapasztalattal több szektorban és országban.

Kiss-Norbert.jpg

 

Kiss Norbert MSC, PMP®, PMI-ACP®

korábbi Önkéntesekért felelős alelnök / PMI Region 8 konferencia programmenedzser

Több mint 13 éves szakmai tapasztalata mellett egy magyar tanácsadó cég partnere és operatív vezetője. 4 éve egy HR-Tech startup alapítója, több egyetemen ad elő projektmenedzsment és szervezetfejlesztés témákban. 

Kertesz_Mate.jpg

Dr. Kertész Máté MBA, PMP®

korábbi Szakmai pályázatokért felelős alelnök

MBA és PMP® minősítéssel rendelkező szakember, több mint 12 éves projekt és- programmenedzseri tapasztalat hazai és nemzetközi környezetben egyaránt. 

czibok-zoltan.jpg

Czibók Zoltán MBA, PMP®

korábbi titkár, Sr. Chapter Board Advisor

Elsősorban multinacionális környezetben töltöttem karrieremet, különböző iparágakban és szegmensekben. Felelős voltam egy országban működő összes munkahelyi feladatért, és egy portfólió elemért több ország számára, elsősorban a közüzemi és a pénzügyi szektorban, a délkelet-európai régió országaiban.

Prattinger_Balazs.jpg

Prattinger Balázs MBA, PMP®

korábbi Szakmai rendezvényekért felelős alelnök

A Tagozat működtetésére vonatkozó szabályokhoz és előírásokhoz illeszkedően a szakmai fejlesztési, oktatási programokért és a tagozati rendezvényekért felelős önkéntes munkatársunk. Balázs több mint 20 éves projekt és programmenedzseri, valamint informatikai tanácsadási tapasztalattal rendelkezik, PMP® minősítéssel.

Hollo_Zita.jpg

Holló Zita MSC, PMP®

korábbi Kommunikációért és marketingért felelős alelnök 

Több, mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik ERP rendszerek bevezetésében, elsősorban multinacionális vállalatok számára. Tanácsadóként, majd projektvezetőként vett részt központi rendszertervek és anyavállalati jelentések kialakításában és azok implementálásában a világ számos pontján.

Kovács_Ádám_Profile.jpg

Kovács Ádám MSc, PMP®, Prince2® Practitioner

korábbi alelnök (2012-2015) és titkár (2015-2018)  

Hat évre megválasztott önkéntes, részt vett többek között a PMPub átalakításában és a Projektművészet Konferencia létrehozásában. Senior Projektmenedzser, több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik a projekt- és programmenedzsment területén, elsősorban az SAP területén, és bizonyítottan dolgozik a különféle iparágakban. PMP és Prince2 tanúsítvánnyal, folyékonyan beszél angolul és franciául, volt vízipólós, nagy sportrajongó.

Pálvolgyi-Lajos-portrait.png

Dr. Pálvögyi Lajos MSc, PMP®

korábbi Senior Chapter Board Advisor

A PMI Budapest, Magyar Tagozat alapító tagja, és volt alelnöke tizennégy éven keresztül. Több mint 30 éves hazai és nemzetközi tapasztalattal rendelkező projekt- és programmenedzser, oktató és  tanácsadó. A PMBOK® Guide V3, V5 és V6 magyar kiadások projektvezetője, és részben fordítója. Az ELTE Eötvös Loránd Tudományegyetem Felsőoktatás- és Innovációkutató Csoport tagja.

remenyi-gergely-portrait.jpg

Reményi Gergely MSc, PMP®

korábbi Programmenedzser

PMP minősítéssel és a pénzügy, számvitel, kontrolling területeken, valamint üzleti folyamatok fejlesztésében különböző iparágakban több mint 10 év tapasztalattal rendelkező projektmenedzser.

szalay-imre.jpg

Szalay Imre MSc, PMP®

korábbi elnök (2003 - 2018)

Projektmenedzser és tanácsadó, széles tapasztalattal és specializálódással különböző méretű és bonyolultságú IKT és nemzetközi projektekben. Projektmenedzsment tanácsadás: Előadó és cikkek írója számos projektmenedzsment témáról. Projekt módszertan szakértő (ideértve a PMBOK, Agile, CCPM, Extreme módszereket) Projekt irányítás / Projekt portfólió menedzsment tanácsadás: Projekt jóváhagyási fórumok vezetője a nemzetközi vállalatoknál - gyakorlati döntéshozó.

vereczkei-brigitta.jpg

Vereczkei Brigitta MSc, PgMP®,PMP®

korábbi alelnök (2015 - 2018), titkár (2018 - 2020)

Projektmenedzser és tanácsadó, széles tapasztalattal és specializálódással különböző méretű és bonyolultságú IKT és nemzetközi projektekben. Projektmenedzsment tanácsadás: Előadó és cikkek írója számos projektmenedzsment témáról. Projekt módszertani szakértő (ideértve a PMBOK, Agile, CCPM, Extreme módszereket) Projekt irányítás / Projekt portfólió menedzsment tanácsadás.