Csatlakozzon a világ legnagyobb PM közösségéhez

Csatlakozzon társaihoz egy helyi PMI tagozaton vagy az online PMI közösségen keresztül, hogy építse hálózatát, és lépést tartson az iparág fejlődésével.

Gyűjtsön ingyenes PDU pontokat

PMI tagként gyorsan, egyszerűen és további költségek nélkül szerezheti meg a PDU-kat.

Fedezzen fel releváns munkalehetőségeket

Építse hálózatát és szerezzen bennfentes kapcsolatokat a környéken működő vállalatoknál, akik segíthetik új lehetőségek felkutatásában.

Regisztrált Felhasználó

PMI Tagság

Budapesti Tagozat

Ingyenes

Hozzon létre egy ingyenes online PMI fiókot, és legyen a legnagyobb PM közösség tagja, hogy nyomon tudja követni a mindenkori tanúsítási állapotát a myPMI segítségével.
Regisztrálok

139 USD/év

Töltse le ingyen a PMBOK® Útmutatót, férjen hozzá több mint 1,000 eszközhöz és sablonhoz, szerezzen további ingyenes lehetőségeket PDU pontok gyűjtésére, és élvezze a PMI tagság egyéb előnyeit.
Csatlakozom

25 USD/év

Helyi karrier lehetőségek, mentorálás stb.
Csatlakozom

Egyéb tagsági lehetőségek


Hallgatói tagság

(32 USD/év)
Használja ki az összes tagkedvezményt és legyen a világ legnagyobb PM hálózatának részese. A jogosultsághoz diplomás végzettséget adó, amerikai akkreditációval vagy annak globális megfelelőjével rendelkező főiskola vagy egyetem nappali tagozatos hallgatójának kell lennie.

Szeretnék többet megtudni

 

Nyugdíjas tagság

(65 USD/ év a megújításhoz)
Maradjon kapcsolatban a PM közösséggel kedvezményes áron, ha öt egymást követő évben megfelelő minősítési státuszú PMI tag volt, és aktív munkaköréből nyugdíjba vonult.

 

Csoportos Tagsági Lehetőségek

Ismer legalább 15 embert, akik szeretnének belépni?

Takarítson meg időt és pénzt a Csoporttagsági lehetőségek egyikével, ha közösen csatlakoznak a PMI-hoz és a helyi PMI tagozathoz. Csak szervezetek és egyetemek számára hozzáférhető.

Szeretnék többet megtudni