Az OSP International a PMP®, CAPM®, PMI-ACP® vizsgafelkészítés egyik vezető online képzési vállalata. Tanúsított projektmenedzsereink széles tapasztalathalmazzal rendelkeznek az online vizsgafelkészítés, valamint a bevált gyakorlatokon nyugvó képzések és coaching lehetőségek nyújtásában. 2008 óta több mint 56 országból, 57 000 projektmenedzsernek tudtunk segíteni a sikeres vizsgához való felkészülésében.

PM vizsgaszimulátorunk naprakész, online, számítógépes vizsgakörnyezetben nyújt lehetőséget, széles kínálatú gyakorlókérdéseink megválaszolására, ezzel is segítve a vizsgára való felkészülést.
Készüljön fel hatékonyan a már bevált stratégiák elsajátításával, tesztelje tudását, szerezzen magabiztosságot és csökkentse tanulásra fordított idejét!

Miután megszerezte a PMI tanúsítványt, a PDU Podcast szolgáltatásunk által havonta PDU pontszerzési PMI-Triangle.pnglehetőséget biztosítunk, automatikusan kézbesített webináriumok segítségével, különböző projektmenedzsment témákban. Mindez összhangban van a PMI Talen Triangle komponenseivel. A PDU pontok előre feltérképezett struktúrán alapszanak, melyben visszaköszönnek a Talen Triangle alkotóelmei: a technikai, a vezetési valamint stratégiai és üzleti PDU pontok. 

 

Alapítási dátum: 2008

Alapító és elnök: Cornelius Fichtner PMP, CSM, PMI-OC Társ

Elérhetőség:

Email:   support@pm-prepcast.com

Weboldal: https://www.project-management-prepcast.com