Megalapozott bizalom

A PMI minősítései egyaránt segíthetik karrierje építésében, ha új állásra jelentkezik és ha jelenlegi munkahelyén kívánja kivívni szakmai megbecsülését.

Mit kínálnak a PMI minősítései

A PMI szigorú módszertanain és kutatásain alapuló minősítései segítségével olyan stratégiákat, eszközöket és kommunikációs módszereket sajátíthat el, amelyek nagymértékben elsegíthetik projektjei előrehaladását. A megszerzett minősítés(ek) birtokában bármely projektben, bármelyik iparágban és bármilyen összetételű csapatban helytállhat és hatékony munkával járulhat hozzá az elvárt eredménykehez.

Jelentkezne?

A PMI minősítései karrierje bármely állomásán segíthetik szakmai előrehaladását. 

A minősítések típusai
 
PMP-badge.jpg

PMP®: a Projektmenedzsment minősítések etalonja

Világszerte elismert és keresett minősítés, amely bizonyítja, hogy tulajdonosa birtokában van azon tudásanyagnak, amely a szükséges a hatékony projekt és csapatvezetéshez. A PMP minősítéssel rendelkező szakemberek továbbá átlagosan 20%-al magasabb fizetést érhetnek el. 

Fedezze fel PMP-t

 
PMI-CAPM.jpg

CAPM®: a belépőszíntű minősítés

A CAPM minősítás demonstrálja, hogy annak birtokosa elsajátította a hatékony projektmenedzsment alapelveit, terminológiáját és folyamatát, a Projektmenedzsment útmutató (PMBOK® Guide) alapján. Segíthet, hogy felkeltse a munkaadók érdeklődését és, hogy kiemelkedjen a jelentkezők közültovábbá igazolja, hogy ismeri a projektmenedzsment alapjait.

Fedezze fel CAPM-et

 
PMI-ACP.jpg

PMI-ACP®: Agilitásra specializálódva

Mivel egyre több szervezet tér át agilis működésreegyre növekvő igény jelentkezik az agilis ismeretek elsajátítására. Meglévő tudására és készségeire alapozva a PMI-ACP® minősítéssel kitűnhet új ismereteivel, amelyek segítségével több agilis megközelítés alkalmazását is elsajátíthatja (például: Scrum, XP, Lean és Kanban).

Fedezze fel a PMI-ACP-t

 

További minősítések!

A PMI 10 különböző minősítést kínál. Találja meg az önnek legmegfelelőbbet! (EN).

Certification Framework