Projektcoach Consulting Kft.

Cégünk fő célja a projektek hatékonyságának javítása, a működési folyamatok (business analyst, projektmenedzsment, portfólió governance és management), valamint a folyamatot működtető kollégák fejlesztésével.

Tapasztalatunk és a rendelkezésre álló kimutatások szerint a projektekben az elvégzett munka közel 50%-a(!) nem az üzletileg legfontosabb feladatokra megy el. A projektek nehézségeinek legfőbb okaként az üzleti problémák megértését, elemzését, illetve a priorizáció nehézségeit látjuk. Mi tudjuk, hogy ezt hogyan lehet hatékonyabban, gyorsabban és kisebb stressz-szinttel is végezni. Egyedülálló, tapasztalatainkra és a PMI alapokra épülő üzleti elemzői és követelménymenedzsment módszertanunk, a Business Value Management segítségével növeljük partnereink projekt és üzleti érték leszállító képességét, ami agilis környezetben is működtethető, illetve annak alternatívája lehet. Jelszavunk: TÖBBET, JOBBAN, GYORSABBAN!

Képzéseink gyakorlati, használható tudás beépítésére irányulnak, amik hozzájárulnak a vállalati sikerekhez, illetve a kollégák szakmai fejlődéséhez. Több mint negyven év tréningtapasztalat és ezernél több résztvevő kiképzésével a hátunk mögött ügyfeleinket abban segítjük, hogy projektjeik azt szállítsák le, amiért elindították őket. 

 

 • Bizalmat építünkKép18.png
 • Értéket teremtünk
 • Személyre szabott megoldásokat találunk

 

 

 

Trénereink, munkatársaink szakmájuk legjobbjai, az adott téma szakértői. Elméleti és gyakorlati tudásuk esszenciáját adják át úgy, hogy valóban használható, már másnaptól megvalósítható rendszereket, látásmódot, információkat kapjanak ügyfeleink.

Büszkék vagyunk arra, hogy az ország legnagyobb, piacvezető vállalatai is a mi szakértelmünkre támaszkodnak. Ügyfeleink multinacionális cégek és karrierjüket építő motivált szakemberek. Tréningjeinken projektvezetőket, üzleti elemzőket, rendszerszervezőket, PMO-kat és portfolió menedzsereket oktatunk. A képzések mellett, rendszertámogatással, tanácsadással és Business Analyst munkaerő kölcsönzéssel segítjük a cégek fejlődését.

AMIT FONTOSNAK TARTUNK

 • Üzleti kontextus: valljuk, hogy a projekteknek üzleti eredményt kell hoznia. Azon dolgozunk, hogy ez az üzleti eredmény minél nagyobb lehessen.
 • Gyakorlati, azonnal használható tudás átadása: „Visszajelzéseinkből az derül ki, hogy a tanultak egy része azonnal beépül a mindennapi gyakorlatba."
 • Hitelesség: kollégáink, trénereink mindegyike gyakorlatban is ismeri, kipróbálta az általa oktatottakat, így valós példákkal, jó tanácsokkal tud szolgálni a résztvevőknek.
 • „Szakemberektől szakembereknek” szemléletünk alapján tréningjeink elsősorban a szakmai beszélgetésekre, tudás- és tapasztalatátadásra épülnek.
 • Gondolkodni tanítunk: képzéseinken nagy hangsúlyt fektetünk a szemlélet- és gondolkodásmód elsajátítására. Valljuk, hogy a módszertanok és az eszközök jó segítséget nyújtanak a mindennapi munkában, de nem válhatnak önmagukban céllá.
 • Gyakorlati PMO képzésünk egyedülálló a magyar piacon.
 • Magyarországon a legnagyobb tapasztalattal rendelkezünk a Business Analyst képzések terén.
 • A PMI által elindított PMI-PBA vizsga elvégzésével nemzetközileg is elismert tudás és szakképzettség szerezhető az üzleti elemzésben. A hazai vizsgázottak 80%-át mi készítettük fel a sikeres vizsgára.
 • PMI-PBA vizsgafelkészítőnk sikerességi rátája jelenleg 91%-os.
 • Képzésünket kibővítettük a ma igen aktuális agilis szemléletmód megismertetésével.

Fókuszban az üzleti érték 

Cím: 1035 Budapest, Hunor utca 30. C. ép. lll. lház, Fsz 02.

Email: info@projektcoach.hu

Telefon:  +36 (20) 925 6229

Honlap: www.projektcoach.hu

Facebook

LinkedIn