A PMI globális szabványai a projektmenedzsment szakma alapjai, melyek segítenek biztosítani, hogy a szervezet tudása és keretrendszere megfelelően korszerű legyen

Mit jelent a szabvány?

A szabvány egy olyan dokumentum, amely konszenzusra épül és egy elismert szakmai szervezet hagyja jóvá. A szabvány széleskörűen használható szabályokat, iránymutatást ad a feladatok végrehajtásához, illetve azok végeredményének megítéléséhez, ezzel segítve az cél optimális elérését. A PMI szabványai egy nyílt, konszenzusra épülő, megfelelően átgondolt és kiegyensúlyozott folyamat alapján kerülnek kifejlesztésre. A PMI szabványai iránymutatást adnak a megfelelő projekt, program és portfólió menedzsment célok eléréséhez.

Hogyan fejlődőknek a PMI szabványai?

A PMI szabványai egy konszenzuson alapuló folyamat eredményeként kerülnek jóváhagyásra, mely biztosítja, hogy minden érintett részt vesz a szabvány kialakításában.

Tudjon meg többet a PMI szabványainak kialakításáról (ENG)

Vegyen részt Ön is

Egy PMI szabvány kialakításának folyamata nyilvános visszajelzéseken alapul, így Önnek széleskörű lehetősége van részt venni a szabvány fejlesztésében.

Tudjon meg többet (ENG)
 

Jelenleg futó PMI szabvány fejlesztési projekt

Ahogyan a projekt menedzsment szakma fejlődik, a PMI folyamatosan szélesíti és mélyíti a szabványokban foglaltakat.

Ismerje meg a PMI szabványokat (ENG)

Nemzetközi szabványokhoz kapcsolódó tevékenységek

A projekt menedzsment szakma fejlődése érdekében a PMI önkéntesei és szakmai stábja folyamatosan részt vesznek a nemzetközi szabványokhoz kapcsolódó feladatokban.

Tudjon meg többet (ENG)