Mutassa meg eredményeit - Szerezzen bennfentes munkaerőpiaci információt 

A világszerte elismert PMI tanúsítás igazolja, hogy a projektekhez, a stratégiai és a szervezeti sikerekhez szükséges tudással, készségekkel és tapasztalattal rendelkezik. Ön keményen megdolgozott a tanúsítás megszerzéséért - miért is ne mutatná meg mindenkinek, hogy mit ért el? 

Most gyorsan és egyszerűen megoszthatja elismert PMI tanúsításának igazolt bizonyítékátahol és amikor akarja. A PMI aAcclaim-mal együttműködésben olyan digitális jelvényhez juttatja Önt, amin keresztül büszkén mutathatja be szakmai képesítéseit és eredményeit. Ráadásul a jelvény értékes munkaerő-piaci információkkal jár, így tovább folytathatja karrierje építését. 

Hogyan szerezhetem meg Jelvényemet? 

tanúsítás megszerzésétől számított két héten belül egy e-mailt kap az Acclaim-től, amelyben értesítik Önt, hogy a PMI egy jelvényt adott ki Önnek. Kattintson az Elfogadás gombra az e-mailben, amely eljuttatja a Acclaim weblapra, ahol fiókot hozhat létre, és igényelheti a jelvényét. 

Ha a tanúsítás megszerzésétől számított két héten belül nem kap emailt az Acclaim-tól, vagy segítségre van szüksége, keresse fel a Credly weboldalát, vagy olvassa el a GYIK-et.

 

Tegye közzé eredményeit 

four-badges-row-one.jpg

PMI Certification Digital Badges

Jelvénye a képesítés, készségek és képesítések digitális verziója. Ez lehetővé teszi, hogy könnyen megmutassa kollégáinak, barátainak vagy potenciális munkáltatóinak, hogy: 

  • Mikor szerezte meg a tanúsítást 
  • Milyen kulcsfontosságú készségek kapcsolódnak a tanúsításhoz 
  • Mire van szükség a tanúsítás megszerzéséhez 
  • A tanúsítás aktív fenntartása érdekében szükséges munka 

Megoszthatja jelvényét a LinkedIn-en, a Facebook-on, a Twitter-en, e-mail aláírásban, vagy beágyazhatja egy weboldalra. És bárhol megoszthatja teljesítményét bárkivel  Csak Önön múlik! 

Maradjon versenyképes és találjon újabb lehetőségeket 

A digitális jelvény hasznos munkaerő-piaci betekintést nyújt Önnek, amelyet felhasználhat karrierjének fejlesztéséhez. Az Acclaim platform lehetővé teszi az olyan információk elérését, mint például: 

  • Munkalehetőségek, amelyek a PMI-tanúsítást keresik 
  • Fizetések, amelyekre számíthat 
  • Melyik munkáltató keresi az Ön képességeivel rendelkezőket