Figyelem: az alábbi videók megnézése nem jogosít PDU-pontok igénylésére!

Beléptem a PMI-ba, hogyan tovább?

Előadó: Kremmer László, Takács Anita, Prattinger Balázs, Kiss Norbert, Holló Zita

Rögzítve: 2020.06.11

Tartalom: A webinárium célja, hogy az újonnan belépő tagok átfogó képet kaphassanak a tagozat működéséről, milyen lehetőségek állnak rendelkezésükre a PDU-pontok gyűjtésével kapcsolat, ill. milyen rendezvényeket szervez a PMI Budapest, Magyar Tagozat. A már hagyományos Lunch and Learn webináriumban Kremmer László elnök, Takács Anita tagságért felelős alelnök, Prattinger Balázs a szakmai rendezvényekért felelős alelnök, Kiss Norbert az önkénteskért felelős alelnök és Holló Zita kommunikációs és marketing alelnök mondja el a szakterületük legfontosabb információit. 

Webinárium archívum

A járvány és ami utána következik 

Előadó: Győrfi Pál

Rögzítve: 2020.06.05.

Tartalom: rendhagyó Lunch and Learn webinárium. Az új koronavírus mindannyiunk életét megváltoztatta. Vajon mit tanulhatunk az elmúlt hetekből, hónapokból? Mennyire lehetünk optimisták a jövőt illetően? Ezekre a mindekit érintő kérdekre is választ ad Győrfi Pál, a mentők szóvivője.

Minden, amit tudni akartál a PDU pontokról, de sosem merted megkérdezni

Előadó: Kremmer László

Rögzítve: 2020.05.17.

Tartalom: Ebben a Lunch and Learn webináriumban a PMI Budapest, Magyar Tagozat elnöke, Kremmer László ad részletes tájékoztatást a magyarországi PMI minősített szakemberek számáról. Tájékoztatás hangzik el a PMI-minősített projektmenedzserek számára kötelező PDU-pontok megszerzésének lehetőségeiről is.

PMI minősítések összefoglalása

Előadó: Kremmer László

Rögzítve: 2020.04.22.

Tartalom: Lunch and Learn webináium keretében a PMI Budapest, Magyar Tagozat elnöke, Kremmer László mutatja be a PMI termék portfóliót és áttekinti a PMI minősítések rendszerét és folyamatát.

Jó gyakorlatok a kockázat menedzsmentben

Előadó: Kremmer László

Rögzítve: 2020.01.29.

Tartalom: Miért fontos a kockázat menedzsment? Mi a különbség a pozitív és negatív kockázatok között, kell-e mindegyikkel foglalkozni? Ilyen és hasonló kérdésekre ad választ a Lunch and Learn webinárium soron következő előadása.