Leszállítandó Sablonok 

Férjen hozzá több mint 1000 sablonhoz a ProjectManagement.com webhelyen, hogy időt és energiát takarítson meg. Ezek a leszállítandók azonnal növelhetik a produktivitást és előrehaladást. Használja őket, hogy magabiztosan megfeleljenek az Ön projektje előtt álló kihívásoknak. Íme néhány ízelítő példa.

Szoftverfejlesztési projektterv

PRÉMIUM PROJECT TERV
szerző: Sunil Sharma

Itt mindent megtalál, ami tervezéstől projektzárásig egy szoftverfejlesztési projekthez szükséges. 

JPACE Projektterv

PROJEKT TERV

Minden az időzítésen múlik, még a projektmenedzsmentben is. A sikeres projekt kulcsa a JPACE - azaz a projektindoklás, tervezés, kivitelezésfelügyelet és zárás helyes úton történő használata. Ez a Microsoft Project terv segít Önnek ezt megvalósítani.

További Projekttervek a PM.COM-on

Projektmenedzsment kockázatok és korlátok

Az intelligens projektmenedzsment kockázatok és korlátok kezelését igényli.

Sablonok Fő Teljesítménymutatókhoz

PREMIUM LESZÁLLÍTANDÓ
szerző: Harold Hunt

Egy IT Projektet általában számos fő teljesítménymutató (KPI) befolyásolhat, azonban az összes nyomon követesének költsége meghaladhatja azok hozzáadott értékét. Ezért minden projekthez úgy kell választania és menedzselnie KPI-ket, hogy azok a legmegfelelőbben illeszkedjenek az adott project specifikus jellemzőihez. Ez a mintasablon segít meghatározni a megfelelő KPI-ket; továbbá tartalmaz egy táblázatot lehetséges minta KPI példákkal, minden egyes korábban definiált projektkritikus sikertényezőről (PCSF) és KPI-hez rendelt metrikákkal (mérések és dimenziók). Használja az IT projekt állapotának meghatározása című publikációval kiegészítve.

BÖNGÉSSZEN SABLONJAINK KÖZÖTT A projectmanagement.com-on