A PMI elkötelezett amellett, hogy fejlessze a projektmenedzsment tudományát és gyakorlatát azáltal, hogy kutatói és oktatási programjain keresztül támogatja az akadémikusok munkáját. 

Projektmenedzsment tantárgyi útmutató 

A „karok által karok számára” alapelvre építkezve, tantervi útmutatások és oktatási források alkalmazásával vezethető be az alaptanfolyam, vagy meglévő tanfolyamokba integrálhat projektmenedzsment témaköröket és koncepciókat. Iránymutatások és tananyagok rugalmassága teljes testreszabhatóságot garantál, így alkalmazkodva az Ön szakirányához, oktatási megközelítéséhez, hallgatói profiljához vagy tanterve felépítéséhez.

Lásson hozzá

Globális Akkreditációs Központ 

A Projektmenedzsment Oktatási Programok Globális Akkreditációs Központja (GAC) egy független akadémiai akkreditációs testület, amelynek szabályzata, eljárásai és szabványai vannak a projektmenedzsment és kapcsolódó programok akkreditálására a főiskolai, egyetemi és a doktori fokozat szintjén. 

Találjon programot a közelben

Kutatás-finanszírozási lehetőségek 

Új tudományos kutatás támogatása azzal a szándékkal, hogy elősegítse a projekt-, program- és portfóliómenedzsment ismereteit. 

Finanszírozási lehetőségek megtekintése

Kutatói Eseménytár 

Tudósok és a szakemberek közötti interdiszciplináris együttműködés ösztönzése és új ismeretek terjesztése a projektmenedzsment területénegész évben oktatási és kutatás-orientált lehetőségeket kínálunk különböző konferenciákon és regionális workshopokon. 

Tekintse meg kutatói eseménynaptárunkat

Pályázati felhívások 

A PMI támogatja mindazon oktátási közösség képviselőjét, akik a projektmenedzsment területén végzett új kutatások révén tudást teremtenek és terjesztenek. Arra ösztönözzük a tudományos közösséget, hogy pályázzanak munkásságukkal a Projektmenedzsment folyóirat felé, valamint a PMI és társult tudományos szervezetei konferenciáira.

Tudjon meg többet

Tudományos Közösség 

Csatlakozzon a tudományos ismeretek létrehozásában és terjesztésében érdekelt tudósok, oktatók és projektszakemberek akadémiai közösségéhez, és tájékozódjon a legfrissebb hírekről. 

Tudjon meg többet