Legyen PMI tag mindössze 32 dollárért. Egész karrierje Ön előtt áll - engedje, hogy a PMI mutassa az utat

PMI_Icon_workbook.JPG

Töltse le ingyen a PMBOK® útmutatót

Kezdje karrierjét a PMBOK® Guide segítségével, valamint az összes többi globális szabványunkkal, amelyek a sikeres projektmenedzserré válás alapvető ismereteit tartalmazzák.

PMI_Icon_diplom.JPG

Spóroljon a CAPM®, egy karrierépítést elősegítő minősítés költségén

Szerezze meg a Certified Associate in Project Management (CAPM) minősítést, hogy bizonyítsa alapismereteit, és magára vonja a munkaadók figyelmét.

PMI_Icon_webinar.JPG

Mélyítse képességeit ingyenes internetes szemináriumokon és rendezvényeken

Ismerje meg a legújabb trendeket és a bevált gyakorlatokat. Férjen hozzá mind a négy PMI virtuális konferenciához, valamint a teljes, 1,400-nál is több, élő, valamint az igény szerint megtekinthető, előre rögzített, zártkörű webinár könyvtárhoz (ENG).

PMI_Icon_tools.JPG

Végezze el feladatait határidő előtt az 1,000-nél is több ingyenes eszköz és sablon segítségével

Hajtsa végre projektjeit  ingyenes, előkészített projekttervekkel, teljesítendő feladatok sablonjaival és ellenőrző listáival (ENG), amelyeket felhasználhat a tanulmányai során vagy munkahelyén a diploma megszerzése után.

PMI_Icon_Chat.JPG

Lépjen be a PM-ek helyi és globális közösségébe

Találkozzon szakemberekkel a PMI rendezvényein, csatlakozzon hozzájuk egy helyi tagozaton vagy az  online PMI közösségen (ENG) keresztül. Tagként azonnal csatlakozik egy világszerte több mint 450,000 projektszakértőből álló hálózathoz.