Arany-alap Kft.

Több mint 20 éves tapasztalataink alapján úgy látjuk, hogy a projektmenedzsmenthez kapcsolódó szakértelem kiemelkedő fontosságú társadalmi kérdés is. A legkisebb, néhány fős fejlesztésektől, az egész ország vagy egy régió lakóinak életét megváltoztató óriás beruházásokig (pl. metró- és autópálya építés, kommunikációs hálózat fejlesztés) a nemzetközi tapasztalatok szerint 5-30%-nyi ráfordítás megtakarítható vagy elveszthető projektmenedzsment előnyök vagy hiányosságok miatt - ez éves szinten Magyarországon is euró milliárdokat jelenthet!

m7-koroshegyi-volgyhid.jpg

A hatékony projektmenedzsmenthez elengedhetetlen, hogy szakmailag és emberileg felkészült projektvezetők irányítsák a projekteket. Azt gondoljuk, hogy minden felelős projektvezetőnek megalapozott projektmenedzsment ismeretekkel, a projektvezetési "szerszámosládában" található eszközök és módszerek alapos tudásával kell rendelkeznie.

sikeres-vizsga.jpg

Az elmúlt két évtizedben vezetett programjainkon már több mint kétezer gyakorló projektmenedzserrel találkoztunk, adtuk át, elemeztük és cseréltük ki tudásunkat, tapasztalatainkat és elképzeléseinket. Valós projektek megszervezésében és irányításában is többéves tapasztalatokkal rendelkezünk, amelyeket programjainkon rendre jó vagy hibás gyakorlati példaként felvetünk. Azt gondoljuk, hogy gyakorló projektmenedzserek PMI minősítésekre felkészítéséhez elengedhetetlen a valós, megélt projektvezetési tapasztalat.

Természetesen programvezetőink régóta rendelkeznek a PMI PMP minősítésével és annak idején jól választottunk, hogy a globális projektmenedzsment szakma vezető szervezetének a Project Management Institute-nak a minősítéseit választottuk. A döntésünket nem bántuk meg azóta sem és biztatunk minden projektvezetőt, hogy dolgozzon meg a PMP vagy a CAPM címért. A felkészítő képzéseinket elvégző résztvevők több mint 90%-a elsőre sikeres vizsgát tesz!

A projektmenedzsment szakma iránti elköteleződésünket úgy is igyekszünk kimutatni, hogy a magyarországi projektmenedzsment szervezetekben önkéntes munkát vállalunk. Őszintén hiszünk abban, hogy a projektek eredményessége nagyban múlik a projektet irányító emberek tudásán és hozzáértésén, amelyet kölcsönös ismeretátadással és tapasztalatcserével lehet a legjobban fejleszteni - programjainkon elsősorban erre helyezzük a hangsúlyt.

Fontosnak tartjuk a pályakezdő fiatalok projektmenedzsment ismereteinek fejlesztését, ezért minden programunkon 10%-os részvételi díj kedvezményt kapnak a 28 évnél fiatalabbak!

project-training.jpg

Szolgáltatásaink:

  • PMP vizsga felkészítő képzés
  • CAPM vizsga felkészítő képzés
  • Projektmenedzsment kulcs sikertényezői – alapozó képzés
  • Vezetői készségek fejlesztése – e-learning képzési modulok
  • Projektvezetői támogatás – módszertani segítség, coaching, karriertervezés
  • Projektmenedzsment tanácsadás – projekt health-check, vállalati projektmenedzsment gyakorlat és kultúra fejlesztése

Elérhetőségeink: