Sprint Consulting

A 2008-ban alapított Sprint Consulting ma a régió egyik piacvezetője. Egyedülálló minősítési és referencia hátterével agilis módszertanok oktatásával, testreszabásával és bevezetésével foglalkozik nemzetközi és meghatározó hazai cégeknél. Scrum Alliance Registered Education Ally-ként a Sprint Consultingot a két legnagyobb Agilis szakszervezet akkreditálta.

Miért a Sprint Consulting?

 • Közép- és Kelet Európa egyik piacvezető agilis workshop és tanácsadó cége
 • Szolgáltatásnyújtás ismert, szenior szakemberekből álló csapat közreműködésével
 • Egyedülálló tapasztalat
 • Egyedi, professzionális agilis bevezetési módszer
 • Agilis workshopok és tanácsadási szolgáltatások széles portfóliója
 • A Scrum Alliance szervezet regisztrált oktatási képviselője (Registered Education Ally)
 • Az Agile Alliance Corporate tagja
 • 2 ország 4 egyetemének agilis témakör oktatója
 • Kiterjedt ügyfélkör (mind B2B, mind B2C tekintetében)

 A Sprint Consulting szolgáltatásainak körébe az alábbiak tartoznak:

 • Előzetes konzultáció a trénerrel / tanácsadóval annak érdekében, hogy a szükséges információkat össze lehessen gyűjteni és a lehető legjobban meg lehessen érteni az ügyfél adott helyzetét és az elérni kívánt céljait.
 • Számos tréning és összetett tréning program szerepel a kínálatban, amelyek akár az ügyfélnél házon belül (in-house), vagy nyílt formában, egyéb piaci szereplők részvételével is megszervezhetők.
 • Agilis vállalati átalakítás folyamata, egy bemutató előadás az ügyfél felsővezetésének az Agilis átalakítás folyamatáról és lépéseiről, és/vagy az magáról az Agilitásról a döntéshozatal megkönnyítése érdekében.
 • Agilis felmérés és audit szolgáltatás, melynek során felmérhetők az ügyfél szervezetének jelenlegi állapota (Agilisan működnek-e, és ha igen akkor milyen mértékben) és részletes ajánlattétel az átalakítás menetére, vagy arra, hogy a vállalat Agilis működését hogyan lehet egy következő szintre emelni.
 • Agilis átalakítás / átmenet, melynek során megtanítják, megteremtik és az ügyfél vállalatára szabják az alkalmazandó Agilis keretrendszert. Ez biztosítja, hogy az új, személyre szabott és szükség esetén skálázott módszertan az elvárt eredményeket nyújtja a szervezet számára és a vállalati kultúra szükségszerű változása végbemegy annak érdekében, hogy a vállalat valóban Agilis működésű legyen.
 • Ad-hoc tanácsadás, amikor egyedi, rövid távú támogatásra van igény (pl. egy nagyobb csoport facilitálása, vagy PI planning, Agile coach clinic).

A Sprint számos Agillis tréninget kínál ügyfelei számára, melyeket az ügyfél igényeinek megfelelően rugalmasan alakít annak érdekében, hogy inspiráló és a változás irányába mutató élményt nyújtson a résztvevőknek. Tréningjeiken támogató légkört biztosítanak az építő jellegű kommunikációhoz és együttműködéshez, mert minél inkább sikerül bevonni a résztvevőket, annál eredményesebb lesz a tréning. Trénereik több éves iparági tapasztalatukkal, illetve számos való életből vett személyes esettel és történettel a hátuk mögött, átlátják az ügyfél tanulási szükségleteit, elmagyarázzák az elvi kérdéseket, vagy választ adnak a gyakorlati jellegű problémák megoldására.

Folyamatos fejlődés

A Sprint Consulting nagy hangsúlyt fektet a vállalat fejlesztésére és a portfólió bővítésére. 2023-ban a megváltozott piaci környezetre a cég válasza egy racionalizálási projektet elkezdése volt, amely során megújították a back office-szal, de a szakmai csapat változatlan maradt, és sikerrel vette a felmerülő kihívásokat. A képzési portfóliót is bővítették a Ráfordításbecslés tréninggel, amelyben a hagyományos és agilis környezetben is használható becslési technikákat tanítanak a résztvevőknek, és az ICAgile agilis HR-ről szóló képzésével (ICP-AHR). 2024-ben a Scrum Alliance új agilis coach képzése, az ACS-CF tréning is a kínálat részévé vált, valamint a vállalat új stratégiát dolgozott ki, és a szakmai csapat bővítését tűzte zászlajára.

 

Eredmények

Egy szolgáltatót gyakran az eredményei alapján ítélnek meg. Íme a Sprint Consulting által elért sikerek számokban.

Kép5.png

3-600 projektméret

Kép6.png

15 000+ résztvevő

Kép7.png 25+ ország
Kép8.png 500+ ügyfél
Kép9.png 30+ fajta képzés
Kép10.png 5 állandó ország
Kép11.png 65+ agilis transzformáció
Kép12.png 155+ csapat
Kép6.png  60+ termék

 

Vedd fel a kapcsolatot: