Eric Jenett Projektmenedzsment Kiválóság Díj

PL2.png

Az „Eric Jenett Projektmenedzsment Kiválóság Díj” nyertese: Dr. Pálvölgyi Lajos, a PMI Budapest, Magyar Tagozat alapító tagja, több, mint 10 évig a Tagozat képzési és minősítési ügyekért felelős alelnöke volt. Kiemelkedő szerepe volt a PM szakszótár, magyar szakterminológia alakításában, szakmai lektorként, projektvezetőként 2006 óta aktív szerepe van a PM szakmai kiadványok honosításában. Trénerként, oktatóként mesterkurzusok, előadások tartásával hozzájárult a projektmenedzser szakma színvonalának folyamatos emeléséhez, erősítéséhez.

Fiatal Projektmenedzser Szakember Díj

A „Fiatal Projektmenedzser Szakember Díjat” idén két pályázónak ítélte oda a zsűri, Hegyközi Georginának és Vannay Zsuzsannának.

HG2.png

Hegyközi Georgina teljes körű termékfejlesztési projektmenedzserként dolgozik a Robert Bosch Kft- nél. Országhatárokon átívelő projektekben kellett megbirkóznia a komplexitás magas fokával, megbirkózva a multikulturális, sokszínű környezet kihívásaival. Hozzáállását az őszinteség, a tisztesség és a tisztelet jellemzi, amit nemcsak a közös munkánk során tapasztaltam, hanem a közvetlen kollégáitól kapott visszajelzésekből is.

 

VZS2.png

Vannay Zsuzsanna IT projektmenedzser csoportvezető a MOL-csoportnál. Zsuzsanna hatékony megoldásokat nyújt a projektek során felmerülő nehézségekre, jól megtervezett döntéstámogató anyagokkal, amelyeket szükség esetén a megfelelő időben és helyen eszkalálnak. Kommunikációja nagyon megbízható, és a projekt minden tagja nagyon szeret vele dolgozni.