A gyakorló projektmenedzserek igényeire a PMI megbízható professzionális eszközökkel válaszol. Alább egy rövid ízelítőt kaphat a PMI folyamatosan fejlődő szabványaiból.

Még gyakorlatiasabb tartalom

A gyakorló projekt menedzserek élvezik a széleskörű és változatos módszerek és megközelítés előnyeit, melyhez a folyamatosan felülvizsgált útmutatók és szabványok átfogó megoldásokat nyújtanak a teljes értékteremtő folyamat tekintetében.

A folyamatosan fejlődő formátum és tartalom segíti a gyakorló szakembereket az eredmények és értékek rugalmas leszállításában a megbízó szervezet részére.

Digitális tartalom

Értéket teremtve a feladat elvégzésében, a PMI jövőbeni kiadványai elérhetőek lesznek digitális formátumban, ezzel segítve a valós, mindennapokban felmerülő feladatok megoldásában. A kiadványok magukba foglalnak olyan tartalmakat is, amelyek segítik a gyakorló projekt menedzsereket a szabványok mindennapi alkalmazásában a mindennapokban, különböző megközelítésben.

Az elvárásoknak megfelelően az interaktív, digitális kiadvány segít az útmutató és a szabványrendszer gyors és hatékony használatában.


Megfelel az elvárásoknak

A „Standard for Project Management” és az „A Guide to project Management Body of Knowledge (PMBOK Guide)” lesznek az elsők ebben az átalakulásban. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy ügyfeleink számára páratlan értéket biztosítsunk a karrierjük során.

Maradjunk kapcsolatban

A PMI folyamatosan megosztja Önnel a digitális transzformáció eredményeit. Tudjon meg többet a kitűzött céljainkról és az eddigi eredményinkről a "The Critical Path (EN)" linken a ProjectManagement.com weboldalon és kövessen bennünket a közösségi médiában.

ANSI ASD & ISO

A PMI továbbra is nagy hangsúlyt fordít a gyakorló projekt menedzserek igényeinek kielégítésére megbízható professzionális eszközök létrehozásával. Mint ANSI ASD (Accredited Standards Developer), a PMI globális szabványai az ANSI által elfogadottak. A PMI továbbra is elkötelezett és támogatja az ISO (International Organization for Standardization) tevékenységének a project menedzsment területén.

PMI alapszabványok

pmbok-guide-6th-edition-lowres.jpg

A PMBOK Guide® és a PMI globális szabványai folyamatosan és megfelelően követik a szakma fejlődését. A PMBOK Guide®-hoz kapcsolódó kiadványok, melyek a különböző típusú projekt menedzsment módszereket ismertetik, alapvetően a PMBOK Guide®-ban meghatározott szabványrendszerre épülnek.

A PMBOK Guide®-ot és a kiegészítő kiadványokat ezen a linken tudja elérni (ENG)

Tekintse meg valamennyi szabványt ezen a linken (ENG)

Gyakorlati szabványok és keretrendszerek

A gyakorlati szabványok, a PMBOK Guide-ban, illetve egyéb alapvető szabványrendszerekben meghatározott eszközök, technikák és folyamatok leírását tartalmazzák.
További információk (ENG)

Gyakorlati útmutatók

A gyakorlati útmutatók további információt és útmutatást tartalmaznak a PMI szabványok gyakorlati használatához. A gyakorlati útmutatók akár lehetséges szabvánnyá is válhatnak, mely megítélésében teljeskörű konszenzusos felülvizsgálaton esnek át.
További információk (ENG)

Projekt menedzsment szakszótár

A lexikon a gyakran használt projekt, program és portfólió menedzsment kifejezések tiszta és pontos definícióit tartalmazza ezzel segítve a helyes megértést és következetes használatot.
További információk (ENG)

A szabványokról

Tudjon meg többe a PMI szabványrendszeréről, ennek fejlődésérő és hogy hogyan lehet ennek Ön is részese. Fedezze fel, hogy a PMI hogyan támogatja a nemzetközi szabványrendszerek fejlesztését, fejlődését.
További információk (ENG)