Budapest,-Hungarian-Chapter-2022-Chapter-Guest-Pass-Web-Badge_600-x-300-copy.jpg

Elértük a maximális támogatás mértékét a Chapter Guest Pass program keretében

1500 Club Tagság

A Guest Pass kóddal belépő új tagok nagy száma miatt az 500 Club tagság után megkaptuk az 1000-, majd végül az 1500 Club tagságot, ami így US$1500 támogatást jelent a PMI részéről. 
Olyan új belépők csatlakozását teszik lehetővé Tagozatunkba, akik rendelkeznek PMI tagsággal, azonban még nem voltak Budapest Chapter tagok. Számukra nyílik lehetőség az ingyenes Tagozati próbaév kipróbálására (legfeljebb a PMI tagságuk mértékéig).

1000 Club Tagság

2021 - Chapter Guest Pass Code

Próbálja ki a tagság előnyeit ingyen!

500 Club Tagság

2021- Chapter Guest Pass Code

Community Change Maker 2020

PMI Europe Community Change Maker 2020

A PMI Budapest, Magyar Tagozat a 2020-as szakmai eredményei alapján a "PMI Europe Community Change Maker" címet nyerte el a 2020-as szakmai rendezvényei okán!

Community Engagement 2020

PMI Europe Community Engagement 2020

A PMI Budapest, Magyar Tagozat a 2020-as szakmai eredményei alapján a "PMI Europe Community Engagement" címet nyerte el a 2020-as esztendőben elért taglétszám növekedése okán!

Az év Tagozata 2019

A 25–300 tagú tagozatok között a PMI Budapest, Magyar Tagozat az Év Tagozata díjat nyerte el a 2019. évi PMI® Leadership Institute Meeting–North America rendzevényen.

Hivatalos közlemény (ENG)

PMI Budapest. Magyar Tagozat

The PMI Region 8

A PMI Budapest, Magyar Tagozat nyerte el 2020-ban PMI Region 8 konferencia rendezési jogát, mely eseményen a  PMI tagozat vezető önkéntensei kaphatnak inspirációt és támogatást, hogy fejlesszék vezetőkészségeiket, valamint:

  • Európa több mint 200 PMI tagozat vezetőjével találkozhatnak,
  • Részt vehetnek tagozat vezetőknek tervezett képzési szekciókban
  • Megismerhetik a PMI által kifejlesztett eszközöket és programokat, amelyek a tagozatok fejlesztésében nyújtanak segítséget
  • A PMI globális kezdeményezéseiről hallhatnak elsőként
  • Találkozhatnak más tagozat vezetőkkel, régiós mentorokkal és PMI dolgozókkal
  • Tanulhatnak a többi tagozat vezetői tapasztalataiból

Próbálja ki a tagság előnyeit ingyen!

500 Club Tagság

A Chapter Guest Pass programot a PMI azon erőfeszítéseinek részeként vezették be, amelyek a tagozatok  fenntarthatóságát támogatják. Ez a program azoknak a PMI-tagoknak biztosít lehetőséget, akik még nem csatlakoztak a helyi tagozatukhoz, és felfedezhetik a részvétel előnyeit és értékét további költségek nélkül a tagsági ciklus hátralévő részére.

2020-ban sorozatban harmadik alakommal kapott lehetőséget a PMI Budapest, Magyar Tagozat a programban való részvételre.

Igényeljen meghívót

Próbálja ki a tagság előnyeit ingyen!

500 Club Tagság

A PMI Budapest, Magyar Tagozat munkáját a tagság iránt mutatott elkötelezettségéért - 2019-ben a második alkalommal ismerték el.

PRÓBÁLJA KI A TAGSÁG ELŐNYEIT INGYEN!

500 Club Tagság

A PMI Budapest, Magyar Tagozat munkáját a tagság iránt mutatott elkötelezettségéért  - első alkalommal, 2018-ban ismerték el.