A legjobbak legjobbjai a projektmenedzsmentben

Tisztelje meg a projektmenedzsment kiválóságát és tegyen szert globális szakmai elismerésre és megbecsülésre, a szakemberek, szervezetek, tudósok, szerzők és továbbképzési szolgáltatók jelölése által a projektmenedzsment szakma legrangosabb és világszerte elismert teljesítményével. A PMI-díjak kiemelhetik Önt vagy ismerőseit - a szakma igazi vezetőit, akik projektről projektre változtatják meg a világot, miközben példákként szolgálnak a projektmenedzserek következő generációjának számára.

1974-ben egyetlen díjjal kezdve a program most sokféle elismerést kínál. A rangos Év PMI Projektje és az Év PMI PMO díjai mellett a PMI tiszteletben tartja azokat a személyeket is, akik kiemelkedően hozzájárultak a projektmenedzsment szakmához vagy a PMI-hez. További díjak elismerik azokat, akik kutatás vagy irodalom révén tartós és jelentős hozzájárulást nyújtottak, míg más díjak elismerik az önkéntesek kiemelkedő hozzájárulását.

Magyarországi szakmai elismerések

Eric Jenett Projektmenedzsment Kiválóság Díj

Az Eric Jenett Projektmenedzsment Kiválóság Díjat azon szakembereknek elismerésére hirdetjük meg, akik figyelemre méltó teljesítményükkel, és a szakmához való hozzájárulásukkal maradandót alkottak a projektvezetés, a technikai projektmenedzsment, valamint a stratégiai és üzleti projektmenedzsment területén.

Több információ

Fiatal Projektmenedzser Szakember Díj

A Fiatal Projektmenedzser Szakember Díj, azon fiatal szakemberek elismerésére hirdetjük meg, akik munkájukkal jelentős mértékben hozzájárultak a projektmenedzsment szakma fejlesztéséhez, alkalmazva a projektmenedzsment gyakorlatát megfelelve ezzel a PMI standardoknak.

Több információ

Az Év Projektmenedzsment Diplomamunkája

A pályázat kiírója a PMI Budapest, Magyar Tagozat a Project Management Institute Magyar szervezete Együttműködő partnere a Hírközlési és Informatikai Tudományos Egyesület (HTE) Projektmenedzsment Szakosztálya.

Több információ