A legjobbak legjobbjai a projektmenedzsmentben

Tisztelje meg a projektmenedzsment kiválóságát és tegyen szert globális szakmai elismerésre és megbecsülésre, a szakemberek, szervezetek, tudósok, szerzők és továbbképzési szolgáltatók jelölése által a projektmenedzsment szakma legrangosabb és világszerte elismert teljesítményével. A PMI-díjak kiemelhetik Önt vagy ismerőseit - a szakma igazi vezetőit, akik projektről projektre változtatják meg a világot, miközben példákként szolgálnak a projektmenedzserek következő generációjának számára.

1974-ben egyetlen díjjal kezdve a program most sokféle elismerést kínál. A rangos Év PMI Projektje és az Év PMI PMO díjai mellett a PMI tiszteletben tartja azokat a személyeket is, akik kiemelkedően hozzájárultak a projektmenedzsment szakmához vagy a PMI-hez. További díjak elismerik azokat, akik kutatás vagy irodalom révén tartós és jelentős hozzájárulást nyújtottak, míg más díjak elismerik az önkéntesek kiemelkedő hozzájárulását.

Magyarországi szakmai elismerések

Az Év Projektmenedzsere Díj Pályázat

A Projektmenedzsment Kiválóság Tábla, a magyar projektmenedzsment szervezetek által létrehozott közösség, amely évente a Projektmenedzsment világnapján Év Projektmenedzsere díjat adományoz.

Több információ

Az Év Projektmenedzsment Diplomamunkája

A pályázat kiírója a PMI Budapest, Magyar Tagozat a Project Management Institute Magyar szervezete Együttműködő partnere a Hírközlési és Informatikai Tudományos Egyesület (HTE) Projektmenedzsment Szakosztálya.

Több információ