Közös projektmenedzser szakirányú továbbképzés 

2021. szeptemberétől

A Budapesti Corvinus Egyetemen a PMI Budapest, Magyar Tagozat szakmai támogatásával nemzetközi, angol nyelvű, posztgraduális oklevelet adó, projektmenedzser szakirányú továbbképzési szakot indít 2021. szeptember elsejével. A szakon olyan projektmenedzsereket képeznek majd, akik közepes komplexitású hazai és nemzetközi projektekben egyaránt megállják a helyüket. A képzés a partnerség keretében folyamatosan fejlődik annak érdekében, hogy a program megfeleljen a dinamikusan változó piaci követelményeknek, amely garanciát jelent a végzett hallgatók naprakész tudására.

A PMI Budapest, Magyar Tagozat szakmai támogatást nyújt a Budapesti Corvinus Egyetemnek óraadó oktatók delegálásában a közösen kijelölt tárgyak oktatásához, továbbá a tananyagfejlesztésbe is bekapcsolódik.

 

  sajtóközlemény

 

 

Bővebb információ és jelentkezés az alábbi linken: nemzetközi projektmenedzser

 

Magyarországi Projektmenedzser Bérfelmérés 2020

A PMI Budapest, Magyar Tagozat és a Budapesti Corvinus Egyetem egy közös  kutatás eredményeként elkészítette a "PMI Earning Power: Project Management Salary Survey" módszertanát követve, az első magyarországi projektmenedzser bérfelmérést. A közös kutatási jelentésünk lehetőséget nyújt a szakembereknek, hogy átfogóképet kapjanak a projektmenedzserek jövedelméről Magyarországon.
 
A "Magyarországi Projektmenedzser Bérfelmérés 2020" (PMI Salary Survey Hungary 2020) kutatási jelentésünk képet nyújt napjaink munkaerőpiaci trendjeiről és a különböző bérsávokról a projektmenedzsment szakterület tekintetében. A kutatási jelentés bemutatja továbbá a legfontosabb projektmenedzsment szakterületek jövedelmi és kompenzációs viszonyait is.

 

Ez az első magyarországi átfogó kutatás, mely számos kulcsfontosságú tényező, mint a pozíció, az iparág, valamint a Project Management Professional (PMP) ® minősítési státusz alapján kompenzációs információkkal látja el a szakembereket és a vezetőket.
 
PMI Budapest, Magyar Tagozat
  • Dobos Oszkár, PMP - Titkár / Egyetemi Kapcsolatokért felelős Alelnök
  • Kremmer László, MBA, CLC, PMP - Elnök

Budapesti Corvinus Egyetem

  • Dr. Blaskovics Bálint, PMP
  • Tóth János

sajtóközlemény

 

kutatási jelentés

 
 
 
Projektmenedzser bérfelmérés 2020 eredmények bemutatása

 

Előadó: Dobos Oszkár, Kremmer László, Dr. Blaskovics Bálint, Tóth János

Rögzítve: 2021.02.24