Magyarországi Projektmenedzser Bérfelmérés 2022

Az első, 2020-ban készült magyarországi projektmenedzser bérfelmérés hatalmas érdeklődését és sikeres fogadtatását látva a PMI Budapest, Magyar Tagozat és a Budapesti Corvinus Egyetem egy újabb közös kutatás eredményeként ismét feltérképezte a hazai projektmenedzsment szakmában tapasztalható jövedelmi viszonyokat. Az első kutatásra 2020-ban, január és augusztus között, a másodikra pedig 2022 áprilisa és 2022 augusztusa között került sor. A közös kutatási jelentésünk, amely továbbra is a "PMI Earning Power: Project Management Salary Survey" módszertanát követi, lehetőséget nyújt a szakembereknek, hogy átfogó képet kapjanak a Magyarországon dolgozó projekt-, program-, és portfoliómenedzser szakemberek jövedelmi viszonyairól és a jövedelem alakulás trendjeiről.

A kutatást a Budapesti Corvinus Egyetem szakemberei végezték, akik amellett, hogy követték a PMI módszertanát, igyekeztek a helyi sajátosságokat is figyelembe venni az adatok értékelése során.

 

Teljes sajtóközlemény letöltése

Kutatási jelentés

Folytatódik a Nemzetközi projektmenedzser szakmai továbbképzés 2022-ben is!

 

Bővebb információ

Közös projektmenedzser szakirányú továbbképzés 
2021. szeptemberétől

A Budapesti Corvinus Egyetemen a PMI Budapest, Magyar Tagozat szakmai támogatásával nemzetközi, angol nyelvű, posztgraduális oklevelet adó, projektmenedzser szakirányú továbbképzési szakot indít 2021. szeptember elsejével. A szakon olyan projektmenedzsereket képeznek majd, akik közepes komplexitású hazai és nemzetközi projektekben egyaránt megállják a helyüket. A képzés a partnerség keretében folyamatosan fejlődik annak érdekében, hogy a program megfeleljen a dinamikusan változó piaci követelményeknek, amely garanciát jelent a végzett hallgatók naprakész tudására.

A PMI Budapest, Magyar Tagozat szakmai támogatást nyújt a Budapesti Corvinus Egyetemnek óraadó oktatók delegálásában a közösen kijelölt tárgyak oktatásához, továbbá a tananyagfejlesztésbe is bekapcsolódik.

 sajtóközlemény

 

 

Bővebb információ és jelentkezés itt:

nemzetközi projektmenedzser

Magyarországi Projektmenedzser Bérfelmérés 2020

A PMI Budapest, Magyar Tagozat és a Budapesti Corvinus Egyetem egy közös  kutatás eredményeként elkészítette a "PMI Earning Power: Project Management Salary Survey" módszertanát követve, az első magyarországi projektmenedzser bérfelmérést. A közös kutatási jelentésünk lehetőséget nyújt a szakembereknek, hogy átfogóképet kapjanak a projektmenedzserek jövedelméről Magyarországon.
 
A "Magyarországi Projektmenedzser Bérfelmérés 2020" (PMI Salary Survey Hungary 2020) kutatási jelentésünk képet nyújt napjaink munkaerőpiaci trendjeiről és a különböző bérsávokról a projektmenedzsment szakterület tekintetében. A kutatási jelentés bemutatja továbbá a legfontosabb projektmenedzsment szakterületek jövedelmi és kompenzációs viszonyait is.
 
Ez az első magyarországi átfogó kutatás, mely számos kulcsfontosságú tényező, mint a pozíció, az iparág, valamint a Project Management Professional (PMP) ® minősítési státusz alapján kompenzációs információkkal látja el a szakembereket és a vezetőket.
 
PMI Budapest, Magyar Tagozat
  • Dobos Oszkár, PMP - Titkár / Egyetemi Kapcsolatokért felelős Alelnök
  • Kremmer László, MBA, CLC, PMP - Elnök

Budapesti Corvinus Egyetem

  • Dr. Blaskovics Bálint, PMP
  • Tóth János

sajtóközlemény

 

kutatási jelentés

 
 
 
Projektmenedzser bérfelmérés 2020 eredmények bemutatása

Előadó: Dobos Oszkár, Kremmer László, Dr. Blaskovics Bálint, Tóth János

Rögzítve: 2021.02.24