A szakmai fejlődés nem egyszeri dolog 

Projektmenedzsment karrierjének folyamatos részét kell képeznie a szakmai fejlődésnek. Tegye prioritássá készségei felmérését és fejlesztését, ezzel növelni fogja értékét vállalata számára és előre mozdítja jövőbeli karrierlehetőségeit.

PMI Tehetség Háromszög  

 
PMI-Triangle.png

PMI Tehetség Háromszög – Bár a műszaki ismeretek alapvető fontosságúak a projektek és programok irányításában, a PMI-kutatások azt mutatják, hogy ez nem elégendő a mai egyre összetettebb és kompetitív globális piacon. A vállalatok a vezetői és üzleti intelligencia szempontjából új, hozzáadott készségekben érdekeltek - olyan kompetenciákban, amelyek támogathatják a kellő végeredményhez vezető hosszabb távú stratégiai célokat.

Az ideális készségtár - amelyet a Talent Triangle® képvisel - a műszaki, vezetői, valamint stratégiai és üzleti menedzsment szakértelem kombinációja. 

Tudjon meg többet

Keressen a PMI vagy a R.E.P.-k által kínált tréningek között, vagy tanuljon a közösségtől

PMI_Icon_screen_idea.JPG  

Fegyelmezett Agilitás azaz Disciplined Agile

Amikor ötvözzük a legjobb agilis gyakorlatokból történő választás szabadságát és útmutatást a választás menetének megértéséhez, az eredmény: Fegyelmezett Agilitás – az agilis világ gyakorlatait átfogó ezköztárunk, amely segítségével a csapatához vagy szervezetéhez leginkább illő munkamenetet választhatja ki.

Tudjon meg többet

PMI_Icon_EDU_provider.JPG

Registered Education Providers (R.E.P.s)

A PMI R.E.P.-ek (ang. Registered Education Providers) olyan, általunk jóváhagyott, szervezetek, amelyek projektmenedzsment témakörben kínálnak képzési lehetőségeket és szakmai képzésfejlesztési egységeket (PDU-kat) állítanak ki. R.E.P. minősítéshez egy szolgáltatónak meg kell felelnie a PMI által meghatározott szigorú minőségi és hatékonysági előírásoknak.

Tudjon meg többet a R.E.P.-ekről és böngéssze képzési lehetőségeinket

PMI_Icon_screen_idea.JPG

PMI Online Courses

Fejlessze projektkészségeit és tudását saját tempójában, bármikor, bárhol, az Ön számára kényelmes formában.

Tudjon meg többet

PMI_Icon_Globe_people.JPG

Szemináriumok Világa

Fejlessze projektmenedzsment készségeit egy interaktív csoportos környezetben, értékes kapcsolatépítési lehetőségekkel összhangban.

Tudjon meg többet

PMI_Icon_screen_play.JPG

Webes online előadások (Webinárok)

A tagok több mint 1000 Webes online előadáshoz férhetnek hozzá a ProjectManagement.com weboldalon, amelyek a projektmenedzsment trendjeiről, bevált gyakorlatokról, útmutatásokról és még sok másról szólnak. Szerezzen PDU-kat gyorsan és költségmentesen webináriumokon való részvétel révén. A PDU-k automatikusan generálódnak, és a tagok a PMI.org felhasználó névvel és jelszóval jelentkezhetnek be.

Tudjon meg többet

PMI Budapest, Magyar Tagozat rögzített webináriumok