A Piramis Projektmenedzsmentről

A PiramisPM azon kevés oktatási / tanácsadó cégek közé tartozik Magyarországon, amely a projektvezetés, és ezen keresztül a vállalatszervezés összes érettségi szintjét lefedi, ezáltal objektív, és az adott helyzethez legjobban illeszkedő megoldást tud kínálni az ügyfelei számára. Szakértőink mind a prediktív, mind az adaptív iskola mélyreható ismeretével rendelkeznek, amely különösen előnyös a két gondolkodásmód közötti átállás megtervezése és végrehajtása során. Mi minden megbízáson csak olyan szakértőkkel dolgozunk, akik hosszú, valódi tapasztalattal rendelkeznek az agilitás terén, amely kritikus fontosságú egy újonnan az agilitás útjára lépő szervezet esetén – a rengeteg csapda és nehézség leküzdéséhez nagyon fontos, hogy olyan tanácsadók segítsék az átállást, akik ezt már bizonyítottan több alkalommal végig kísérték.

Folyamatosan dolgozunk európai oktatási meg­bízásokon, az Egyesült Királyság, Svédország és Ausztria mellett Lengyelországban is gyakori látogatók vagyunk – persze a jelenlegi helyzetben általában a professzionális e-learning stúdiónkból teljesítjük ezeket a megbízásokat. Prediktív projektvezetést már több, mint 1500 résztvevő tanult oktatóinktól, míg agilis képzést közel 1000 fő kapott tőlünk Európa-szerte. Programvezetőink aktív résztvevői voltak a PMI Magyar Tagozat fordítási projektjeinek, a PMBOK6 magyar fordításának vezetésétől az Agile Practice Guide szerkesztéséig. 

Magyarországon az elsők között voltunk a PMI-ACP felkészítő programok nyújtásában, és a hivatalos SAFe tréneri engedélyek megszerzésében is. 2021-től a PMI által akkreditált PMP felkészítő képzéseket is tartunk, az ehhez szükséges engedélyekkel már rendelkezünk.

Kép1.pngBüszkék vagyunk arra, hogy 2019 szeptemberében a PiramisPM lett az első magyarországi oktatási cég, mely a Course Conductor nevű független, nemzetközi oktatásértékelő oldal „Market Leader in Agile Project Management” elismerését megszerezte – ez a felmérés nem csak a résztvevők visszajelzéseit, hanem az oktatások megbízóknál megjelenő eredményét is figyelembe veszi az értékeléskor.

A teljes jelentés: https://courseconductors.com/agile/

1.  Programvezetőink bemutatása

Horváth Balázs, PMP, CSM, PMI-ACPKép2.png

Karrieremet programozóként kezdtem a Nokia kutatás-fejlesztési osztályán, ahol 2002-ben lettem projekt­vezető egy 120 fősre duzzadó csapatban. Azóta megfor­dultam marketing, sales és egyéb területeken is, majd 2008-ban saját videojáték-fejlesztő stúdiót hoztam létre gyermek­kori álmomat megvalósítva.

Az elmúlt közel húsz év változatos vezetési tapaszta­lataira (multi­nacionális óriáscég, startup, szórakoztató­ipari, telekommunikációs és luxustermékek fejlesztése és globális piacravitele stb.) alapozva képes vagyok a vállalatvezetési eszközöket és technikákat életből vett példákkal szemléltetni; a könyvekben gyakran absztrakt módon összegyűjtött tudást kézzelfoghatóvá tenni. 2006-ban szereztem meg CSM (Certified Scrum Master) bizonyítványomat, közvetlenül a Scrum egyik alapítója, Ken Schwaber által tartott képzésen. Emellett 2005-ben PMP (Project Management Professional), 2015-ben pedig PMI-ACP (Agile Certified Practitioner) képesítést szereztem. A PMBOK6 (Project Management Body of Knowledge) magyar kiadásának voltam a vezető fordítója.

LinkedIn profil:
https://hu.linkedin.com/in/balazshorvath

 

Nagy Kornél, PMP, MSP, PMI-ACP Kép3.png

Karrieremet üzleti elemzőként kezdtem az ExxonMobil Enterprise IT osztályán 2006-ban, majd 2008-tól lettem projektvezető egy virtuális 100+ fős csapatban. Új alkalmazások nagyvállalati bevezetése éppúgy található a tapasztalataim között, mint ERP illetve üzemirányító platformok frissítése, vagy platformok közti áttérések kb. 60 gyártóüzemben. Ezután egy magyar szoftverfejlesztő külföldi banki alkalmazásfejlesztését irányítottam, mielőtt a Vodafone Group nagyvállalati termékfejlesztési csapatában lettem programmenedzser és végül az egész budapesti Product Team menedzsere.

2013-ben szereztem meg a PMP, 2015-ban az MSP (Managing Successful Programmes), 2017-ben pedig a PMI-ACP (Agile Certified Practitioner) képesítést. Szerkesztője voltam a PMI APG (Agile Practice Guide) magyar fordításának, tagja vagyok a PMI magyar tagozatának és a PMSZ-nek, több előadással a HPE és PMSZ fórumokon.

2017-ben csatlakoztam a Piramis Projektmenedzsmenthez, trénerként és tanácsadóként is részt veszek agilis transzformációs és oktatási projektekben a cég színeiben, korábbról pedig nemzetközi (Anglia, India, Lengyelország) oktatási tapasz­talattal is rendelkezem. Nagyvállalati Agilis – SAFe oktatást és tanácsadást is vállalok.

LinkedIn profilom:
https://www.linkedin.com/in/kornel-nagy-mba-pmp/

Abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy ügyfeleink egymásnak ajánlanak bennünket, ezért minimális nyilvános jelenléttel működünk, elsősorban kihelyezett képzéseket tartunk. Képzési portfóliónk kiterjed a következőkre:

Prediktív képzések:

A prediktív projektvezetés alapjai (2 nap)
Bevezetés a prediktív projektvezetésbe (3 nap)
CAPM / PMP felkészítő (5 nap)

Adaptív képzések:

Az adaptív vállalatszervezés vezetőknek (1 nap)
Bevezetés az agilis gondolkodásmódba (2 nap)
Agilis projektvezetés (3 nap)
A Scrum Master szerepkör (haladó, 1 nap)
A Product Owner szerepkör (haladó, 1 nap)
PMI-ACP felkészítő program (3 nap)
PSM I, PSM II vizsgafelkészítő programok
SAFe SA, PMPO, SSM, SP vizsgafelkészítő programok

Tanácsadás:

Vállalati projektmenedzsent-érettség felmérése, bármilyen szinten
Összetett oktatási-tanácsadási programok az érettség növelésére
Agilis transzformáció – felmérés, oktatás, tanácsadás

Az info@piramispm.hu emailcímen, vagy a +36 70 670 5770 telefonszámon várjuk érdeklődését – biztosak vagyunk abban, hogy az Ön cégének is tudunk segíteni abban, hogy pontosabb előrejelzésekkel, hatékonyabban, vagy az innovációra nagyobb hangsúlyt helyezve, rugalmasabban működhessenek!