<< Vissza a naptárba

Lunch & Learn: PMO as Portfolio Benefits Realization Governance Center

lunch-and-learn-new.jpg

We will start the session with definitions of typical project portfolio value, benefits, and business cases.

Then the discussion will address different types of KPIs to address benefits with PROS and CONS of using them with portfolio of projects.

At the end of the presentation, we will discuss potential role of organization’s PMO in providing governance of benefits realization.

Content is based on practical engagement for one of the customers.

Speaker:

Marek Rudnicki

With over 27 years of experience in new technology companies specialized in delivering professional services and consulting business solutions projects. Working for different industries like banking, insurance, telecom, e-commerce, manufacturing.

The key experience ranges from presale into project management, program management and portfolio management.

Author of THAT PROJECT TALK Blog

 

A lemondásnak az eseményt megelőző 5 munkanappal 17:00 óráig kell beérkeznie, és írásban, e-mailben kell elküldeni a info@pmi.hu címre. A lemondás esetén 20%-os adminisztrációs díjat számítunk fel, amelyet levonunk a visszatérítésből. Az esemény előtt 5 munkanappal nem fogadunk el lemondási/visszatérítési kérelmeket. Helyettesítést azonban szívesen fogadunk. Kérjük, hogy a rendezvényt megelőző napon 12:00 óráig jelezze a info@pmi.hu e-mail címen, hogy kit szeretne helyettesíteni.

 

Fényképezés és filmezés: A PMI Budapest, Magyar Tagozat rendezvényein néha fénykép-, hang- és videofelvételek készülnek. A regisztrációval a résztvevők engedélyt adnak a PMI Budapest, Magyar Tagozat Hungarian Chapter és képviselői számára, hogy a rendezvényeken fotózzák és/vagy rögzítsék őket, és (most és a jövőben is) a résztvevők képét vagy hangját az ilyen eseményekről és tevékenységekről készült fényképeken, videokazettákon, elektronikus reprodukciókban és hangfelvételeken terjesszék.

A rendezvényre már nem lehet regisztrálni

A rendezvényre már nem lehet regisztrálni

Rendezvény információ

A rendezvény típusa: Lunch & Learn Webinar

A rendezvény típusa:

Dátum: 20 Október 2021

Óra: 12:00 - 13:00

Nyelv: Magyar

PDU pontok száma: 0.0

Ár információ

Tagi regisztráció: Ingyenes

Nem tagi regisztráció: Ingyenes

Helyszín információ