Proman_logo-01.jpg

 

ProMan Consulting Kft. bemutatása

 

A ProMan Consulting Kft.-t azzal a céllal hoztuk létre, hogy hogy ügyfeleink - legyen szó egyénekről, vagy akár szervezetekről – hatékonyságát, üzleti sikerességét és fejlődését velük szoros együttműködésben segítsük. Cégünk alaptevékenységei közé tartozik a

  • projektek menedzsmentje,
  • projekt- és projekt-portfólió folyamatok optimalizálása,
  • szervezeti projektérettség fejlesztése,
  • folyamatfejlesztési, folyamatautomatizációs projektek megvalósítása,
  • minőségirányítási, rendszerépítési és információbiztonsági tanácsadás,
  • agilis transzformációk vezetése és támogatása,
  • valamint a kapcsolódó képzések, workshopok megvalósítása a tradicionális projektmenedzsmenttől az agilis irányzatokon, üzleti elemzésen, információbiztonságon és minőségirányításon át a PMI vizsgafelkészítésekig.

Cégünket 2017-ben alapítottuk és kollégáink több évtizedes tapasztalatai segítségével nyújtunk testreszabott, gyakorlati megoldásokat ügyfeleink problémáira, igényeire. Komoly figyelmet fordítunk arra, hogy kollégáink ne csupán oktassák a szakmát, vagy tanácsokat adjanak, hanem valós, üzleti projekteket is vezessenek.

Az elmúlt évben többek közt informatikai rendszerbevezetési, agilis transzformáció, szervezeti átalakulás, projektmenedzsment érettség fejlesztés és robotizáció témákban vezettünk, támogattunk sikerrel projekteket. Munkatársaink CAPM, PMP, PMI-PBA, PMI-ACP, ACC, PSM, CISM és auditori minősítésekkel is rendelkeznek, mely listát a jövőben szeretnénk tovább bővíteni, ám ezek jelenleg is jól tükrözik, hogy projektmenedzsment, agilis irányzatok, coaching és információbiztonság területeken is komoly tapasztalattal rendelkezünk.

Csoportkep_1.jpg

Kollégáink közgazdász, mérnök és informatikus végzettséggel, illetve HR vezetői, fejlesztői, belső agilis coach, projektvezetői és üzemeltetési vezetői tapasztalattal rendelkeznek.

Cégünk alapítása óta számos iparágban, eltérő méretű cégek számára tudtunk értéket teremteni, mely listában többek közt olyan szervezetek találhatók, mint a Roche Services, MOL, MVM Informatika, T-systems Magyarország, Schott Hungary, Richter Gedeon, OTP Mobil, AEGON Magyarország, BP Business Centre, thyssenkrupp Materials Hungary, Futureal Csoport, Nestlé Magyarország, vagy a HungaroControl.