<< Vissza a naptárba

RMC Webinras: 5 Key Agile Tools to Know for the PMP® Exam

new_rmc_learning_solutions_logo-1.png

Project Management Professional (PMP)®, PMI®

RMC’s Project Management Knowledge and Skills Series

Burn charts. Story points. And other agile tools (oh my!) Are you feeling anxious about agile questions that might appear on the exam? Worry no more! We’ll present several key tools that you are most likely to encounter on the exam. You’ll get a high-level view of these tools with visuals that will help you retain the information.

Whether you’re studying for the PMP® exam, or are already PMP-certified and want to learn more about some agile tools, this webinar will give you some valuable knowledge.

We will cover the following agile tools:

1. Product backlog

2. Timeboxes

3. Information radiators

4. Story points

5. Kanban boards

And a few more tools will be discussed along the way!

Join us for this FREE 1-hour webinar on Friday, December 10, 2021.

Webinar Details:

Date: Friday, December 10, 2021

Time: 12:00 - 1:00 PM US Central Time (CST)

Presenter: Patti Frazee, PMP®, micro-certification Agile Hybrid Project Pro

Bring questions as we will have a Q&A at the end of the presentation.

This webinar is eligible for 1 PDU (instructions for redeeming the PDU will be emailed within 1 week after the webinar) Project Management Professional (PMP)® and PMI® are registered trademarks of the Project Management Institute, Inc.

 

A lemondásnak az eseményt megelőző 5 munkanappal 17:00 óráig kell beérkeznie, és írásban, e-mailben kell elküldeni a info@pmi.hu címre. A lemondás esetén 20%-os adminisztrációs díjat számítunk fel, amelyet levonunk a visszatérítésből. Az esemény előtt 5 munkanappal nem fogadunk el lemondási/visszatérítési kérelmeket. Helyettesítést azonban szívesen fogadunk. Kérjük, hogy a rendezvényt megelőző napon 12:00 óráig jelezze a info@pmi.hu e-mail címen, hogy kit szeretne helyettesíteni.

 

Fényképezés és filmezés: A PMI Budapest, Magyar Tagozat rendezvényein néha fénykép-, hang- és videofelvételek készülnek. A regisztrációval a résztvevők engedélyt adnak a PMI Budapest, Magyar Tagozat Hungarian Chapter és képviselői számára, hogy a rendezvényeken fotózzák és/vagy rögzítsék őket, és (most és a jövőben is) a résztvevők képét vagy hangját az ilyen eseményekről és tevékenységekről készült fényképeken, videokazettákon, elektronikus reprodukciókban és hangfelvételeken terjesszék.

A rendezvényre már nem lehet regisztrálni

A rendezvényre már nem lehet regisztrálni

Rendezvény információ

A rendezvény típusa: Global events

A rendezvény típusa:

Dátum: 10 December 2021

Óra: 19:00 - 20:00

Nyelv: Angol

PDU pontok száma: 1.0

Ár információ

Tagi regisztráció: Ingyenes

Nem tagi regisztráció: Ingyenes

Helyszín információ