<< Vissza a naptárba

PMI Budapest, Magyar Tagozat Fókusz csoport megbeszélés 2020

Stratégiai

Tisztelt Tagtársunk,Örömmel értesítem, hogy 2020. november 5-én a Nemzetközi Projektmenedzsment Napon, az idei esztendőben is megrendeztük az "Art of Projects" angol-nyelvű nemzetközi konferenciánkat. Az idei volt a nyolcadik AOP, melyre több, mint 200 kolléga regisztrált. A  konferencia programját itt találja meg: http://www.pmibudapestevents.hu/ A konferencia során átadtuk az "Év Projektmenedzsment Diplomamunkája" pályázat díjait, illetve köszöntöttük a 2020-as esztendő Év Projektmenedzserét, Dr. Iszály Mónikát is. A PMI Budapest, Magyar Tagozat elnöksége "Szakmai Életműdíjat" adott át Dr. Prónay Gábornak a közelgő 75. születésnapjára.2020 minden tekintetben egy rendkívüli időszak nem csak a PMI Budapest, Magyar Tagozat, hanem mindenki számára. Annak ellenére, hogy minden rendezvényünket, így a az Art of Projects konferenciát is online rendeztük meg az idei esztendőben, tagtársaink kitartottak mellettünk és egyesületünk taglétszáma folyamatosan növekszik. Míg 2020. január 1-én 329 fős volt a tagságunk, úgy jelenleg 2020. november 11-én, amikor ezeket a sorokat jegyzem, már 358 fő alkotja a PMI Budapest, Magyar Tagozat szakmai közösségét. Köszönöm, hogy Ön is az egyesületünk tagja!Ezúton meghívom Önt, hogy csatlakozzon hozzánk egy "Fókusz Csoport" megbeszélésre, melyet 2020. november második felében szeretnék megtartani, 2020. november 24-én. A megbeszélés során visszatekintek a 2020-as esztendő programjaira, illetve ismertetni fogom a 2020-ban a negyedik negyedévben elkészült "Tagi Elégedettség Felmérés" eredményeit és a segítségét szeretném kérni, hogy szóbeli kiegészítéssel segítse az elnökség munkáját abban, hogy jobban megértsük milyen szolgáltatások, események, rendezvények, önkéntes lehetőségek, kiadványok azok amikre a legnagyobb igény van.Kérem, hogy amennyiben elfogadja a Fókusz Csoport megbeszélésre a meghívásomat, akkor regisztráljon az eseményre a honlapunkon!Köszönöm!Üdvözlettel,

Kremmer László MBA, CLC, PMP®

Egyesület Elnök

 

PMI Budapest, Magyar Tagozat Egyesület

Cím: 1161 Budapest, Bercsényi utca 72.

E-mail: laszlo.kremmer@pmi.hu

Mobil: +36-30-416-1872

https://pmi.hu/“PMI powers The Project Economy, strengthening society by enabling organizations and empowering people to make ideas a reality.”

 

Cancellations must be received by 5:00 pm, 5 business days before the event and must be sent in writing by email to info@pmi.hu. There will be a 20% administration fee charged for cancellations, subtracted from the refund. Cancellation/refund requests will not be accepted less than 5 business days before the event. However, substitutions are welcome. Please let us know by 12:00 noon the day before the event of the person you wish to substitute by emailing info@pmi.hu.

Photography & Filming: Photographs, audio, and video are sometimes captured during PMI Toronto events. By registering, attendees hereby grant PMI Toronto and its representatives permission to photograph and/or record them at events, and distribute (both now and in the future) the attendee's image or voice in photographs, videotapes, electronic reproductions, and audiotapes of such events and activities.

A rendezvényre már nem lehet regisztrálni

A rendezvényre már nem lehet regisztrálni

Rendezvény információ

A rendezvény típusa: Featured Event

Dátum: 24 November 2020

Óra: 12:00 - 13:00

Nyelv: Magyar

PDU pontok száma: 1.0

Ár információ

Tagi regisztráció: Ingyenes

Nem tagi regisztráció: Ingyenes

Diák regisztráció: Ingyenes

Helyszín információ