<< Vissza

Az Év Projektmenedzsment Diplomamunkája 2020

Kiemelt
2020. november 5-én került megrendezésre a 2020-as Év Projektmenedzsment Diplomamunkája Pályázat eredményhirdető és díjátadó eseménye. A pályázatra összesen 22 szakdolgozat érkezett különböző egyetemek tanulóitól (BME, Corvinus, Pannon Egyetem, Pécsi Tudományegyetem, Óbudai Egyetem). A beérkező szakdolgozatok közül egy hat tagú, egyetemi oktatókból és nagy tapasztalattal rendelkező projektmenedzserekből álló zsűri választotta ki a nyerteseket.

A zsűri tagjai Dr. Szabó Lajos (Budapesti Corvinus Egyetem, Oktatási Rektorhelyettes), Dr. habil Csiszárik-Kocsir Ágnes (Óbuda Egyetem Keleti Károly Intézetigazgató, Egyetemi Docens), Dr. Prónay Gábor (Budapesti Műszaki Egyetem, Címzetes Egyetemi Docens), Ungár György (Citibank, Finance Üzletág Igazgató) és Kónya László (Deutsche Telekom IT Solutions, Programmanagement Üzletág Igazgató, Dobos Oszkár (PMI Budapest, Magyar Tagozat Titkár) és Dr. Kertész Máté (PMI, Alelnök) voltak.

A pályázat létrejötte óta idén érkezett be a legtöbb pályamű összesen 22 dolgozat. Minden dolgozat magas színvonalú volt, így a zsűrinek nem volt könnyű dolga. A díjazottak és témáik:
 
  • Az 1. helyezett BSc/BA kategóriában Szikszai Andrea Tímea, szakdolgozatát A hatékony csoportvezetés elemei a Scrum keretrendszer tükrében címmel írta a Corvinus Egyetemen. Konzulense Dr. Sass Judit volt.
  •  Az 1. helyezett MSc/MA kategóriában Bogos Boglárka szakdolgozatát A jövő projektmenedzserei címmel írta a Corvinus Egyetemen. Konzulense Dr. Blaskovics Bálint volt. 
  • A zsűri Bogos Boglárka pályázatát nevezi a PMIEF James R. Snyder International Student Paper of the Year Award díjra.
  • A zsűri közös döntése alapján MBA/Posztgraduális kategóriában 2020-ban idén díjat nem adományozott.
Az első helyezett elnyerte a szakmában elismertnek számító Év Diplomamunkája díjat projektmenedzsment tematikában, ingyenes részvételi lehetőséget kapott a PMI Budapest, Magyar Tagozat Art of Projects konferenciáján, valamint ingyenes részvételi lehetőséget kap a HTE szervezésében megrendezendő PM Fórum projektmenedzsment konferenciánAz első három legjobbnak ítélt dolgozat szerzője a kiíró szervezetek elismerő oklevelén túl választhat egy, a pmi.org gondozásában megjelent szakkönyvet, ingyenes részvételi lehetőséget kapott az Art of Projects konferencián történő részvételre. Az első helyezett konzulense szintén ingyenes belépőt kapott az Art of Projects konferenciára, az első három helyezett konzulensének díja pedig egy tetszőlegesen választott, a pmi.org gondozásában megjelent szakkönyv.

 

Az eseményt a Project Management Institute (PMIMagyar Tagozata szervezte, együttműködve a Hírközlési és Informatikai Tudományos Egyesület (HTEProjektmenedzsment szakosztályával.

 

A szervezők nagyon köszönik az összes pályázónak a részvételt és külön gratulálnak a nyerteseknek. A jövőben céljuk aktívabbnak lenni az egyetemeken, különösen a vidéki intézményekben, hogy még többen pályázhassanak az Év Diplomamunkája pályázaton. A pályázattal fő missziójuk továbbra is a projektmenedzsment tudományának népszerűsítése és az ifjabb generációkkal való megismertetése lesz.

Keresés

Népszerű Bejegyzések

Tekintse meg az archívumokat

Projektmenedzsert keres?

Lehetősége van arra, hogy projektmenedzsert kereső álláshirdetéseit megossza az oldalunkon, amivel többszáz fős tagságunkat közvetlenül eléri!

Álláshirdetés feladása!