<< Vissza

Az Év Projektmenedzsere Díj Nyertese 2020-ban, Dr. Iszály Mónika!

Kiemelt

Az Év Projektmenedzsere Díjat 2001 óta ítéli oda a Projektmenedzsment Kiválóság Tábla, amelynek tagjai hazánk legnívósabb projektmenedzsmenttel foglalkozó társadalmi szervezetei. Általánosságban elmondható, hogy a magyar győztesek a nemzetközi (IPMA Global Individual Award - Project Manager of the Year) versenyen is kiváló eredménnyel szerepelnek. A nagy érdeklődésre való tekintettel idén meghosszabbított jelentkezéssel vártuk a jelölteket, és a beérkezett munkák alapján a Projektmenedzsment Kiválóság Tábla dr. Iszály Mónikának ítélte a 2020-as Év Projektmenedzsere Díjat, amelyet november 4-én, online díjkiosztón hozott nyilvánosságra a zsűri. 

Köszönjük szépen ezúton a nívós pályamunkákat a jelentkezőknek, hiszen a hazai szakma idén ezzel is bizonyította rátermettségét és szaktudását, a nyertesnek pedig szívből gratulálunk a PMI Budapest, Magyar Tagozat nevében. 

Keresés

Népszerű Bejegyzések

Tekintse meg az archívumokat

Projektmenedzsert keres?

Lehetősége van arra, hogy projektmenedzsert kereső álláshirdetéseit megossza az oldalunkon, amivel többszáz fős tagságunkat közvetlenül eléri!

Álláshirdetés feladása!