<< Vissza a naptárba

RMC Webinars: Strategize Communication to Improve Your Projects

new_rmc_learning_solutions_logo-1.png

 

RMC’s Project Management Knowledge and Skills Series

Breaking Down the PMP ECO Domains

Communication is widely considered to be the #1 problem on projects. As a project leader, it is your responsibility to focus on continuous improvement. A key way to improve the success of a project is to approach communications strategically.  Is your team effectively communicating and utilizing established strategy, tools, and techniques?  In this webinar, we'll break down communication best practices in a way you can easily implement. You'll also gain a better understanding of their intent within the PMP exam content outline. Through an analysis of stakeholder communication needs, you can better determine communication channels, frequency, and level of detail for each stakeholder.

Join us to improve your project communications and enhance your leadership toolkit for greater success on your projects.

Register now for this FREE 1-hour webinar on Friday, March 24, 2023.

We will cover:

1. Communication strategies, tools and techniques

2. Why is it part of the PMP ECO?

3. 3 Tips that you can use today

4. Your questions answered

Webinar Details:

Date: Friday, March 24, 2023

Time: 12:00 - 1:00 PM US Central Time (CDT)

Presenter: Cheryl Carstens, PMP®, CAPM®, Manager of Curriculum Development and Trainer

 

Bring questions as we will be answering them at the end of the broadcast.

This webinar is eligible for 1 PDU (instructions for redeeming the PDU will be emailed within 1 week after the webinar)

 

A lemondásnak az eseményt megelőző 5 munkanappal 17:00 óráig kell beérkeznie, és írásban, e-mailben kell elküldeni a info@pmi.hu címre. A lemondás esetén 20%-os adminisztrációs díjat számítunk fel, amelyet levonunk a visszatérítésből. Az esemény előtt 5 munkanappal nem fogadunk el lemondási/visszatérítési kérelmeket. Helyettesítést azonban szívesen fogadunk. Kérjük, hogy a rendezvényt megelőző napon 12:00 óráig jelezze a info@pmi.hu e-mail címen, hogy kit szeretne helyettesíteni.

 

Fényképezés és filmezés: A PMI Budapest, Magyar Tagozat rendezvényein néha fénykép-, hang- és videofelvételek készülnek. A regisztrációval a résztvevők engedélyt adnak a PMI Budapest, Magyar Tagozat Hungarian Chapter és képviselői számára, hogy a rendezvényeken fotózzák és/vagy rögzítsék őket, és (most és a jövőben is) a résztvevők képét vagy hangját az ilyen eseményekről és tevékenységekről készült fényképeken, videokazettákon, elektronikus reprodukciókban és hangfelvételeken terjesszék.

A rendezvényre már nem lehet regisztrálni

A rendezvényre már nem lehet regisztrálni

Rendezvény információ

A kategória típusa: Global events

A rendezvény típusa:

Dátum: 24 március 2023

Óra: 18:00 - 19:00

Nyelv: Angol

PDU pontok száma: 1.0

Ár információ

Tagi regisztráció: Ingyenes

Nem tagi regisztráció: Ingyenes

Helyszín információ