<< Vissza a naptárba

Free Webinar – Digital Transformation in Energy Sector

271807667_153008197072445_6667760139537114946_n.jpg

 

On Thursday, January 27, at 17:00 (CET) we would like to invite you to the FREE Webinar – “Digitization vs Digital transformation” - initiated by Lela Machaidze, PMP, MBA from Georgia. Greg Verdino > our honorable guest - is a highly regarded authority on the “the digital now.” He is the co-creator of the Adapt Manifesto, and author of NEVER NORMAL: Uncommon Ideas for Leaders Who Won’t Settle for the Status Quo.

Join us at the event. Feel free to share your questions about “Digitization vs Digital transformation” and get answered by Subject Matter Experts

 

A lemondásnak az eseményt megelőző 5 munkanappal 17:00 óráig kell beérkeznie, és írásban, e-mailben kell elküldeni a info@pmi.hu címre. A lemondás esetén 20%-os adminisztrációs díjat számítunk fel, amelyet levonunk a visszatérítésből. Az esemény előtt 5 munkanappal nem fogadunk el lemondási/visszatérítési kérelmeket. Helyettesítést azonban szívesen fogadunk. Kérjük, hogy a rendezvényt megelőző napon 12:00 óráig jelezze a info@pmi.hu e-mail címen, hogy kit szeretne helyettesíteni.

 

Fényképezés és filmezés: A PMI Budapest, Magyar Tagozat rendezvényein néha fénykép-, hang- és videofelvételek készülnek. A regisztrációval a résztvevők engedélyt adnak a PMI Budapest, Magyar Tagozat Hungarian Chapter és képviselői számára, hogy a rendezvényeken fotózzák és/vagy rögzítsék őket, és (most és a jövőben is) a résztvevők képét vagy hangját az ilyen eseményekről és tevékenységekről készült fényképeken, videokazettákon, elektronikus reprodukciókban és hangfelvételeken terjesszék.

A rendezvényre már nem lehet regisztrálni

A rendezvényre már nem lehet regisztrálni

Rendezvény információ

A rendezvény típusa: Global events

A rendezvény típusa:

Dátum: 27 Január 2022

Óra: 17:00 - 18:00

Nyelv: Angol

PDU pontok száma: 0.0

Ár információ

Tagi regisztráció: Ingyenes

Nem tagi regisztráció: Ingyenes

Helyszín információ