The International Project Manager course will continue in 2022!

 

More information

Joint project manager training  from September 2021

With the professional support of the PMI Budapest, Hungarian Chapter Corvinus University of Budapest is launching an international, English-speaking, postgraduate degree course in Project Management, starting from 1 September 2021. The course will train project managers who are capable of working on projects of medium complexity, both in Hungary and abroad. The training will be continuously developed in partnership to ensure that the programme meets the dynamically changing market requirements, which will guarantee the up-to-date knowledge of graduates.

The PMI Budapest, Hungarian Chapter provides professional support to Corvinus University of Budapest in delegating lecturers to teach jointly selected subjects and is also involved in curriculum development.

  Press release (HUN)

 

Magyarországi Projektmenedzser Bérfelmérés 2020

A PMI Budapest, Magyar Tagozat és a Budapesti Corvinus Egyetem egy közös  kutatás eredményeként elkészítette a "PMI Earning Power: Project Management Salary Survey" módszertanát követve, az első magyarországi projektmenedzser bérfelmérést. A közös kutatási jelentésünk lehetőséget nyújt a szakembereknek, hogy átfogóképet kapjanak a projektmenedzserek jövedelméről Magyarországon.
 
A "Magyarországi Projektmenedzser Bérfelmérés 2020" (PMI Salary Survey Hungary 2020) kutatási jelentésünk képet nyújt napjaink munkaerőpiaci trendjeiről és a különböző bérsávokról a projektmenedzsment szakterület tekintetében. A kutatási jelentés bemutatja továbbá a legfontosabb projektmenedzsment szakterületek jövedelmi és kompenzációs viszonyait is.
 
Ez az első magyarországi átfogó kutatás, mely számos kulcsfontosságú tényező, mint a pozíció, az iparág, valamint a Project Management Professional (PMP) ® minősítési státusz alapján kompenzációs információkkal látja el a szakembereket és a vezetőket.
 
PMI Budapest, Magyar Tagozat
  • Dobos Oszkár, PMP - Titkár / Egyetemi Kapcsolatokért felelős Alelnök
  • Kremmer László, MBA, CLC, PMP - Elnök

Budapesti Corvinus Egyetem

  • Dr. Blaskovics Bálint, PMP
  • Tóth János

sajtóközlemény

 

kutatási jelentés

 
 
 
Projektmenedzser bérfelmérés 2020 eredmények bemutatása

 

Előadó: Dobos Oszkár, Kremmer László, Dr. Blaskovics Bálint, Tóth János

Rögzítve: 2021.02.24