<< Vissza a naptárba

Lunch & Learn: Labdarúgó Európa bajnokság szervezése Budapesten

Kepernyőfotó-2021-11-22---17.25.04.png

 

Ezúttal Szabó Vilmos – Magyar Labdarúgó Szövetség, Eseményszervezési osztályvezető – tartja meg előadását, Labdarúgó Európa bajnokság szervezése Budapesten címmel.

"Előadásomban szeretném bemutatni az EURO2020 szervezési folyamatát a pályázat megnyerésétől az EB végső, hármas sípszójáig valamint Eb szervezési és szerkezeti struktúráját, a projektek pontos szerepét a labdarúgó Európa bajnokság ideje alatt. 

Hogyan is történik egy esemény megszervezése, mik történnek a színfalak mögött!"Előadó:

Szabó Vilmos 

"Főiskolai tanulmányaim befejezése után rövid ideig Kalocsán dolgoztam, de már a tanulmányaim előtt és alatt is már külsősként dolgoztam az MLSZ-nél. 2013-óta dolgozom a Magyar Labdarúgó Szövetségnél főállásban, 2015 óta vezetem az Eseményszervezési osztályt, osztályomhoz tartozik az összes válogatott mérkőzés hazai megrendezése utánpótlástól a felnőtt csapat mérkőzéséig, beleértve a futsal és a női labdarúgást is. Ezen kívül az UEFA-nál megpályázott és elnyert projektek megszervezése is az osztály feladatai közé tartozik. Labdarúgó múlttal rendelkezem, rövid ideig Nb2-ben és Nb3-ban is megfordultam, huzamosabb időt viszont megyei I-es szinten játszottam, szülővárosomban Kalocsán."Az előadás nyelve magyar! A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A résztvevők 1 PDU pontot írhatnak jóvá.Találkozzunk 2021. december 1-én, 12:00 órakor. 

 

A lemondásnak az eseményt megelőző 5 munkanappal 17:00 óráig kell beérkeznie, és írásban, e-mailben kell elküldeni a info@pmi.hu címre. A lemondás esetén 20%-os adminisztrációs díjat számítunk fel, amelyet levonunk a visszatérítésből. Az esemény előtt 5 munkanappal nem fogadunk el lemondási/visszatérítési kérelmeket. Helyettesítést azonban szívesen fogadunk. Kérjük, hogy a rendezvényt megelőző napon 12:00 óráig jelezze a info@pmi.hu e-mail címen, hogy kit szeretne helyettesíteni.

 

Fényképezés és filmezés: A PMI Budapest, Magyar Tagozat rendezvényein néha fénykép-, hang- és videofelvételek készülnek. A regisztrációval a résztvevők engedélyt adnak a PMI Budapest, Magyar Tagozat Hungarian Chapter és képviselői számára, hogy a rendezvényeken fotózzák és/vagy rögzítsék őket, és (most és a jövőben is) a résztvevők képét vagy hangját az ilyen eseményekről és tevékenységekről készült fényképeken, videokazettákon, elektronikus reprodukciókban és hangfelvételeken terjesszék.

A rendezvényre már nem lehet regisztrálni

A rendezvényre már nem lehet regisztrálni

Rendezvény információ

A rendezvény típusa: Lunch & Learn Webinar

A rendezvény típusa:

Dátum: 1 December 2021

Óra: 12:00 - 13:00

Nyelv: Magyar

PDU pontok száma: 1.0

Ár információ

Tagi regisztráció: Ingyenes

Nem tagi regisztráció: Ingyenes

Helyszín információ