<< Vissza a naptárba

PMSZ 36. Körkapcsolás konferencia

36KK-negyzetes-banner.png

 

CSÚCSRA JÁRATVA – SPORTLECKÉK PROJEKTMENEDZSEREKNEK

 

Mit tanulhat egy projektmenedzser a sportolóktól felkészülésről, kudarcról, sikerről, optimális teljesítményről? Lehetnek-e egy olimpikonnak projektszponzori feladatai? Milyen projektek kapcsolódhatnak a sporthoz? Az olimpia évében ezeket a témákat járja körül a Magyar Projektmenedzsment Szövetség 36. Körkapcsolás konferenciája, melyre 2021. november 11-én kerül sor Budapesten, a Magyar Telekom Székházban (IX., Könyves Kálmán krt. 36.)

Több a hasonlóság egy sportoló és egy projektmenedzser között, mint elsőre hinnénk: végig kell gondolni a lehetséges kockázatokat, meg kell tanulni kezelni a váratlan helyzeteket, összekovácsolni a csapatot, figyelni a részletekre és kihozni magukból a legtöbbet, hogy elérjék a kitűzött célt.

A rendezvény résztvevői most elleshetik az olimpikonok felkészülésének, koncentrációjának titkait, megismerhetik egy olimpikonból lett projektszponzor rendhagyó karrierútját, és bepillantást nyerhetnek egy épülő multifunkciós sportcsarnok infokommunikációs rendszerének kialakításába is.

Az előadók között ott lesz Tóth Krisztián olimpiai bronzérmes cselgáncsozó, Pánczél Gábor férfi cselgáncs válogatott szövetségi kapitány, Járdán Tamás MCC, PMP®, MBA, Horváth Gergely vezérigazgató (Generali) és Török Andás Project Management CoE lead (T-Systems).

A PMI Budapest, Magyar Tagozat tagjainak a PMSZ 10 % kedvezményt biztosít a részvételi díjból.

Részletes program és jelentkezés: https://pmsz.hu/rendezvenyeink/36-korkapcsolas-konferencia/

 

A lemondásnak az eseményt megelőző 5 munkanappal 17:00 óráig kell beérkeznie, és írásban, e-mailben kell elküldeni a info@pmi.hu címre. A lemondás esetén 20%-os adminisztrációs díjat számítunk fel, amelyet levonunk a visszatérítésből. Az esemény előtt 5 munkanappal nem fogadunk el lemondási/visszatérítési kérelmeket. Helyettesítést azonban szívesen fogadunk. Kérjük, hogy a rendezvényt megelőző napon 12:00 óráig jelezze a info@pmi.hu e-mail címen, hogy kit szeretne helyettesíteni.

 

Fényképezés és filmezés: A PMI Budapest, Magyar Tagozat rendezvényein néha fénykép-, hang- és videofelvételek készülnek. A regisztrációval a résztvevők engedélyt adnak a PMI Budapest, Magyar Tagozat Hungarian Chapter és képviselői számára, hogy a rendezvényeken fotózzák és/vagy rögzítsék őket, és (most és a jövőben is) a résztvevők képét vagy hangját az ilyen eseményekről és tevékenységekről készült fényképeken, videokazettákon, elektronikus reprodukciókban és hangfelvételeken terjesszék.

A rendezvényre már nem lehet regisztrálni

A rendezvényre már nem lehet regisztrálni

Rendezvény információ

A rendezvény típusa: Featured Event

A rendezvény típusa:

Dátum: 11 November 2021

Óra: 13:00 - 17:00

Nyelv: Magyar

PDU pontok száma: 0.0

Ár információ

Tagi regisztráció: 22500 Ft

Nem tagi regisztráció: 25000 Ft

Helyszín információ