<< Vissza a naptárba

Lunch & Learn: Hogyan segíthet a Mindfulness a projektek és Projektvezetők sikeresebbé tételében?

lunch-and-learn-new.jpg

Átmeneti vagy tartós erőforrás hiány, kommunikációs problémák, konfliktusok a projektszervezeten belül vagy az alvállalkozókkal, technikai problémák, minőséggel kapcsolatos gondok, túlzott elvárások és szűk keretek, folyamatos változások – és még hosszan lehetne folytatni a sort, milyen kihívásokkal kell szembenéznie egy projektvezetőnek a mindennapok során. A projektvezetői munka általában nem egy nyugodt, kényelmes, hátradőlős tevékenység, időnként rendkívül stresszes is lehet.

Előadó: Török Zoltán, PMP projektmenedzsment szakértő, tanácsadó, life és business coach, nemzetközi mindfulness tanár 

"Több mint 20 éve dolgozom a projektek és a projektmenedzsment területén. Projektvezetőként, tanácsadóként és coachként is nap mint nap tapasztaltam, illetve tapasztalom, hogy a kihívásoknak való megfeleléshez nagy szükség van a jó csapatra, az együttműködésre, a nyílt kommunikációra és motiváltságra. A megoldásokhoz sokszor új ötletek, kreativitás, megfelelő munkabírás, kellő energia is kell, különösen a projektvezetők részéről. A stressz szintet mérsékelni szükséges, rezíliensnek kell lenni.

Régóta foglalkozom a személyes és a csoport hatékonyság kérdéseivel, valamint a stressz kezelésének különböző módozataival is. Ez utóbbi téma iránti érdeklődésem azonban „hivatalos” formát is öltött, amikor a 2019-2020-as években elvégeztem egy kétszintű akkreditált nemzetközi mindfulness, azaz tudatos jelenlét tanári képzést." - Török Zoltán

Miben segít a mindfulness?

Közvetve, vagy közvetlenül szinte az élet összes területére pozitívan hat, mivel alapvetően a gyakorlása a mindennapi működésünket hangolja át egy stresszmentesebb, fókuszáltabb, tudatosabb állapotra.

Ennek következményeként általában:

  • drasztikusan csökken a stresszszintünk és nő az energiaszintünk, ezáltal a munkabírásunk
  • hatékonyság növekedést detektálhatunk a tevékenységeinkben
  • javul a tisztánlátásunk, teljesebb képet látunk a különböző helyzetekben
  • növekszik a jobb döntések meghozatalának valószínűsége
  • megnő a kreativitásunk, meghosszabbodnak a kreatív időszakaink
  • minőségi kapcsolat javulás állhat be a munkatársakkal, projektérintettekkel való viszonyunkban
  • fejlődik az érzelmi intelligenciánk (mindegyik szinten: éntudatosság, önmenedzselés, társas tudatosság és kapcsolatmenedzselés)

Találkozzunk október 25-én 12:00 órakor!

 

A lemondásnak az eseményt megelőző 5 munkanappal 17:00 óráig kell beérkeznie, és írásban, e-mailben kell elküldeni a info@pmi.hu címre. A lemondás esetén 20%-os adminisztrációs díjat számítunk fel, amelyet levonunk a visszatérítésből. Az esemény előtt 5 munkanappal nem fogadunk el lemondási/visszatérítési kérelmeket. Helyettesítést azonban szívesen fogadunk. Kérjük, hogy a rendezvényt megelőző napon 12:00 óráig jelezze a info@pmi.hu e-mail címen, hogy kit szeretne helyettesíteni.

 

Fényképezés és filmezés: A PMI Budapest, Magyar Tagozat rendezvényein néha fénykép-, hang- és videofelvételek készülnek. A regisztrációval a résztvevők engedélyt adnak a PMI Budapest, Magyar Tagozat Hungarian Chapter és képviselői számára, hogy a rendezvényeken fotózzák és/vagy rögzítsék őket, és (most és a jövőben is) a résztvevők képét vagy hangját az ilyen eseményekről és tevékenységekről készült fényképeken, videokazettákon, elektronikus reprodukciókban és hangfelvételeken terjesszék.

A rendezvényre már nem lehet regisztrálni

A rendezvényre már nem lehet regisztrálni

Rendezvény információ

A rendezvény típusa: Lunch & Learn Webinar

A rendezvény típusa:

Dátum: 25 Október 2021

Óra: 12:00 - 13:00

Nyelv: Magyar

PDU pontok száma: 1.0

Ár információ

Tagi regisztráció: Ingyenes

Nem tagi regisztráció: Ingyenes

Helyszín információ