<< Vissza a naptárba

Lunch and Learn: A PMI® tanúsítási keretrendszer 2021-es aktualitásainak bemutatása

Stratégiai

Kepernyőfotó-2021-10-03---10.16.04.png

 

Győzze le a bizonytalanságot, építse önbizalmát és teremtsen szakmai tovább lépési lehetőségeket a PMI tanúsítványokkal. Mindannyian különböző karrierutakat követünk. Akár projektmenedzserként, akár elismert vezetőként teszünk lépéseket, egy dolog közös bennünk - különösen most. A karrier már nem egy lineáris út. A szerepek, iparágak és helyszínek közötti mozgás az új működési mód. A karrier út navigálása egy kanyargós ösvény lett a siker eléréséhez és a szakmai szenvedély lángra lobbantásához. A PMI tanúsítványok megmutatják a munkáltatóknak, hogy Ön rendelkezik a gyakorlati tudással, a rálátással és a szakmai szakértelemmel, hogy megfeleljen az egyre összetettebb projektkövetelményeknek. A minden tapasztalati szintre tervezett minősítésekkel mindig van egy optimális következő lépés a karrierje fokozására és felgyorsítására.A PMI® tanúsítási keretrendszer 2021-es aktualitásainak bemutatása: Minden, amit tudnia kellTanúsítási keretrendszerünk eszköze minden lehetőséget tartalmaz - kezdve a PMI tanúsítványok gyors áttekintésével, a tapasztalati évek szerint rendszerezve. Előadásunk során bemutatjuk az egyes minősítésekkel kapcsolatos részleteket: mikor jelentkezhet, képzési követelmények, vizsgával kapcsolatos információk és még sok más. Úgy terveztük, hogy segítsen megtudni, melyik PMI-tanúsítvány a megfelelő az Ön számára - most és a jövőben. Érje el teljes potenciálját, és tegye magát nélkülözhetetlenné.

 

A lemondásnak az eseményt megelőző 5 munkanappal 17:00 óráig kell beérkeznie, és írásban, e-mailben kell elküldeni a info@pmi.hu címre. A lemondás esetén 20%-os adminisztrációs díjat számítunk fel, amelyet levonunk a visszatérítésből. Az esemény előtt 5 munkanappal nem fogadunk el lemondási/visszatérítési kérelmeket. Helyettesítést azonban szívesen fogadunk. Kérjük, hogy a rendezvényt megelőző napon 12:00 óráig jelezze a info@pmi.hu e-mail címen, hogy kit szeretne helyettesíteni.

 

Fényképezés és filmezés: A PMI Budapest, Magyar Tagozat rendezvényein néha fénykép-, hang- és videofelvételek készülnek. A regisztrációval a résztvevők engedélyt adnak a PMI Budapest, Magyar Tagozat Hungarian Chapter és képviselői számára, hogy a rendezvényeken fotózzák és/vagy rögzítsék őket, és (most és a jövőben is) a résztvevők képét vagy hangját az ilyen eseményekről és tevékenységekről készült fényképeken, videokazettákon, elektronikus reprodukciókban és hangfelvételeken terjesszék.

A rendezvényre már nem lehet regisztrálni

A rendezvényre már nem lehet regisztrálni

Rendezvény információ

A rendezvény típusa: Featured Event

A rendezvény típusa: Stratégiai

Dátum: 11 Október 2021

Óra: 12:00 - 13:00

Nyelv: Magyar

PDU pontok száma: 1

Ár információ

Tagi regisztráció: Ingyenes

Nem tagi regisztráció: Ingyenes

Diák regisztráció: Ingyenes

Helyszín információ

Zoom