<< Vissza a naptárba

BCE-PMI Budapest: A szakma és az akadémia találkozása

 

Kepernyőfotó-2021-06-24---12.46.02.png

A PMI Budapest stratégiája szerint zászlajára tűzte a projektmenedzsment szakma támogatását, fejlesztését magas hozzáadott érték létrehozásával. A fejlesztési cél elérése a K+F+I-vel biztosítható a leginkább, a támogatás pedig az utánpótlás képzéssel, vagyis az oktatással. Ezekben a tevékenységekben az akadémiai szféra szereplőinek van a legnagyobb tapasztalatuk, ezért az egyetemek kulcsfontosságú partnerek lesznek a PMI Budapest számára a következő években. Az előadás első felében a PMI Budapest akadémiai programját, majd pedig a program keretein belül létrejött Budapesti Corvinus Egyetemmel való együttműködés fontos eredményterméke, a közösen fejlesztett nemzetközi projektmenedzser szak kerül bemutatásra.

 

Előadók:

  • Dobos Oszkár MSc, PMP® (PMI) Egyetemi Kapcsolatokért Felelős Alelnök 
  • Dr. Szabó Lajos (BCE) Oktatási rektorhelyettes
  • Dr. Fehér Péter (BCE) Executive Degree Programokért És Szakirányú Továbbképzésekért Felelős Dékán
  • Dr. Blaskovics Bálint PMP® (BCE) SzakfelelősA beszélgetés nyelve magyar! A Webináron való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.A webináron résztvevők 1 PDU pontot írhatnak majd jóvá a részükre megküldött PDU igénylési kóddal.

Találkozzunk 2021. július 1-én, csütörtökön 12:00 órakor!

 

A lemondásnak az eseményt megelőző 5 munkanappal 17:00 óráig kell beérkeznie, és írásban, e-mailben kell elküldeni a info@pmi.hu címre. A lemondás esetén 20%-os adminisztrációs díjat számítunk fel, amelyet levonunk a visszatérítésből. Az esemény előtt 5 munkanappal nem fogadunk el lemondási/visszatérítési kérelmeket. Helyettesítést azonban szívesen fogadunk. Kérjük, hogy a rendezvényt megelőző napon 12:00 óráig jelezze a info@pmi.hu e-mail címen, hogy kit szeretne helyettesíteni.

 

Fényképezés és filmezés: A PMI Budapest, Magyar Tagozat rendezvényein néha fénykép-, hang- és videofelvételek készülnek. A regisztrációval a résztvevők engedélyt adnak a PMI Budapest, Magyar Tagozat Hungarian Chapter és képviselői számára, hogy a rendezvényeken fotózzák és/vagy rögzítsék őket, és (most és a jövőben is) a résztvevők képét vagy hangját az ilyen eseményekről és tevékenységekről készült fényképeken, videokazettákon, elektronikus reprodukciókban és hangfelvételeken terjesszék.

A rendezvényre már nem lehet regisztrálni

A rendezvényre már nem lehet regisztrálni

Rendezvény információ

A rendezvény típusa: Lunch & Learn Webinar

A rendezvény típusa:

Dátum: 1 Július 2021

Óra: 12:00 - 13:00

Nyelv: Magyar

PDU pontok száma: 1.0

Ár információ

Tagi regisztráció: Ingyenes

Nem tagi regisztráció: Ingyenes

Helyszín információ