<< Vissza a naptárba

PMI Budapest - „Volunteers’ Day" Nyárköszöntő Rendezvény

Stratégiai

millpark.jpg

Ezúton tisztelettel meghívom Önt a PMI Budapest, Magyar Tagozat által szervezett, zártkörű „Volunteers’ Day” nyárköszöntő rendezvényre, melyet 2021. június 25-én, pénteken, 17:00 órától tartunk. Az eseményre kizárólag a PMI Budapest, Magyar Tagozat tagjait és az évek óta velünk dolgozó önkénteseket hívjuk meg.  Szeretnénk köszönetet mondani a munkájukért, számos programunkon való aktív részvételükért és lehetőséget biztosítani, hogy ismét személyesen találkozzunk. A helyszín ezúttal is a Deutsche Telekom Systems Solutions Hungary Kft. irodaházban található kerthelyiség lesz. Pontos cím: 1097 Budapest, Tóth Kálmán u. 2/B., Mill Park

Az este során hivatalosan is bejelentjük és bemutatjuk számos új szakmai kezdeményezésünket, így többek között hírt adunk a:

Lehetősége lesz találkozni a PMI Budapest, Magyar Tagozat önkéntesekből álló elnökségének minden tagjával és személyesen is megismerkedhetünk új tagjainkkal is. A jó hangulatról a Bortársaság által biztosított MONYO sörkostoló szolgál majd.  Természetesen nyári, könnyű finomfalatokkal is készülünk.

Kérem, még ma regisztráljon a rendezvényünkre, mivel a helyek száma korlátozott: https://pmi.hu/calendar?eventId=8261

Üdvözlettel,

Kremmer László MBA, CLC, PMP®

Elnök

 

A lemondásnak az eseményt megelőző 5 munkanappal 17:00 óráig kell beérkeznie, és írásban, e-mailben kell elküldeni a info@pmi.hu címre. A lemondás esetén 20%-os adminisztrációs díjat számítunk fel, amelyet levonunk a visszatérítésből. Az esemény előtt 5 munkanappal nem fogadunk el lemondási/visszatérítési kérelmeket. Helyettesítést azonban szívesen fogadunk. Kérjük, hogy a rendezvényt megelőző napon 12:00 óráig jelezze a info@pmi.hu e-mail címen, hogy kit szeretne helyettesíteni.

 

Fényképezés és filmezés: A PMI Budapest, Magyar Tagozat rendezvényein néha fénykép-, hang- és videofelvételek készülnek. A regisztrációval a résztvevők engedélyt adnak a PMI Budapest, Magyar Tagozat Hungarian Chapter és képviselői számára, hogy a rendezvényeken fotózzák és/vagy rögzítsék őket, és (most és a jövőben is) a résztvevők képét vagy hangját az ilyen eseményekről és tevékenységekről készült fényképeken, videokazettákon, elektronikus reprodukciókban és hangfelvételeken terjesszék.

Regisztráljon erre az eseményre
Regisztráljon erre az eseményre

Rendezvény információ

A rendezvény típusa: Featured Event

A rendezvény típusa: Stratégiai

Dátum: 25 Június 2021

Óra: 17:00 - 20:00

Nyelv: Magyar

PDU pontok száma: 3

Ár információ

Tagi regisztráció: Ingyenes

Nem tagi regisztráció: Ingyenes

Diák regisztráció: Ingyenes

Helyszín információ

Deutsche Telekom IT & Telecommunications Hungary Kft.

Tóth Kálmán u. 2/B.

Budapest1097

[Kattintson ide a Térkép és az Útvonalterv megtekintéséhez]