<< Vissza a naptárba

Lunch & Learn: COVID-19: stressz a Home Office-ban

L&L.png

 

Ezúttal két olyan egyetemi kutatás eredményeit mutatjuk be, amely a COVID-19 pandémia alatti tartós otthoni munkavégzés hatásait vizsgálta a dolgozókra és a csapatokra nézve. A BME munka- és szervezetpszichológia mesterszakos hallgatóiból álló kutatócsoport egy 808 fős mintán vizsgálta meg, milyen pszichés és társas következményekkel járt a tartósan Home Office-ban zajló munkavégzés a pandémia alatt, míg a Budapesti Corvinus Egyetem TDK kutatása egy vállalati példán keresztül mutatja be, hogyan alakult a tartós home-office hatására a projekttagok teljesítménye és mentálhigiénés állapota.Előadó: Czifra Julianna, PMP, ACCAz előadás során a témában végzett nemzetközi kutatásokra is kitérünk, és a (projekt)menedzserek számára is hozunk gyakorlati tanácsokat

A webináron Czifra Julianna, PMP, ACC mutatja be a BME munka- és szervezetpszichológia mesterszakos kutatás eredményeit (kutatócsoport tagjai: Fazekas Viktor, Kacz Tünde, Szécsényi Fruzsina, Takács Gergő)

A Budapesti Corvinus Egyetem oldaláról pedig Valasek Vivien mutatja be saját TDK dolgozatának eredményeit.

37b4720f-5674-2922-1e3f-75140d227060.png

 
A beszélgetés nyelve magyar! A Webináron való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.Találkozzunk 2021. június 7-én, hétfőn 12:00 órakor!

 

 

A lemondásnak az eseményt megelőző 5 munkanappal 17:00 óráig kell beérkeznie, és írásban, e-mailben kell elküldeni a info@pmi.hu címre. A lemondás esetén 20%-os adminisztrációs díjat számítunk fel, amelyet levonunk a visszatérítésből. Az esemény előtt 5 munkanappal nem fogadunk el lemondási/visszatérítési kérelmeket. Helyettesítést azonban szívesen fogadunk. Kérjük, hogy a rendezvényt megelőző napon 12:00 óráig jelezze a info@pmi.hu e-mail címen, hogy kit szeretne helyettesíteni.

 

Fényképezés és filmezés: A PMI Budapest, Magyar Tagozat rendezvényein néha fénykép-, hang- és videofelvételek készülnek. A regisztrációval a résztvevők engedélyt adnak a PMI Budapest, Magyar Tagozat Hungarian Chapter és képviselői számára, hogy a rendezvényeken fotózzák és/vagy rögzítsék őket, és (most és a jövőben is) a résztvevők képét vagy hangját az ilyen eseményekről és tevékenységekről készült fényképeken, videokazettákon, elektronikus reprodukciókban és hangfelvételeken terjesszék.

A rendezvényre már nem lehet regisztrálni

A rendezvényre már nem lehet regisztrálni

Rendezvény információ

A rendezvény típusa: Lunch & Learn Webinar

A rendezvény típusa:

Dátum: 7 Június 2021

Óra: 12:00 - 13:00

Nyelv: Magyar

PDU pontok száma: 1.0

Ár információ

Tagi regisztráció: Ingyenes

Nem tagi regisztráció: Ingyenes

Helyszín információ