Projektkonferencia 2023 Hazai és Külföldi Modellek a Projektoktatásban - Nemzetközi Tudományos Konferencia

projektkonferencia2020-logo.jpeg

 

Az Óbudai Egyetem Rejtő Sándor Könnyűipari és Környezetmérnöki Kar, A TUDOMÁNY ÉS AZ OKTATÁS FELELŐSSÉGE címmel Konferenciát szervez 2023. június 9-én 10:00 órai kezdettel, melyre tisztelettel meghívjuk.

 

A konferencia helyszíne:

Óbudai Egyetem Rejtő Sándor Könnyűipari és Környezetmérnöki Kar 
1034 Budapest, Doberdó u. 6. Schmalz terem.

A rendezvény fő célja, hogy felhívja a figyelmet a tudomány és oktatás felelősségére napjaink információval telített világában. A XXI. sz. tudás alapú társadalma az oktatástól a korszerű, hasznosítható tudást várja el. Egy olyan tudást, ami bölcsességgel párosul és gyakorlati alkalmazásával képesek leszünk az utóbbi évtizedek hiábavaló törekvéseit a globális környezeti problémák kapcsán a megoldás felé vezető útra terelni. Létünk és jövőnk azon múlik, hogy rájövünk-e a környezetünket befolyásoló folyamatok lényegére, és ezáltal képesek leszünk-e a folyamatokat a helyes irányba terelni. Ebből következően jogos elvárás az oktatás minden szintjével szemben a környezettudatosságra való nevelés és a környezeti etika társadalmi gyakorlattá válásának támogatása. Ezt segíti a gyakorlatközpontú oktatás, a projektpedagógia, mely a fenntartható fejlődés szemléletének a mindennapi gyakorlatba történő átültetéséhez szükséges azáltal, hogy komplex ismereteket közvetít, képességeket, attitűdöket fejleszt. A Konferencián elhangzó előadásokon és azokhoz kapcsolódó műhelybeszélgetéseken keresztül kívánjuk folytatni a projektoktatás kapcsán szerzett jó gyakorlatok tapasztalatainak megosztását.

A Konferencián résztvevő pedagógusoknak (óvodapedagógusok, tanítók, tanárok) a 277/1997. (XII.22.) Korm. rendelet értelmében tanúsítványt adunk, amely 9 órával beleszámít a továbbképzések teljesítésébe. Projektmenedzserek 6,5 PDU pontot regisztrálhatnak.

Regisztráció meghosszabbítva 2023. május 19-ig a Regisztráció menüpont alatt:

https://projektkonferencia.rkk.uni-obuda.hu/regisztracio

A rendezvény regisztrációs díja 15 000 Ft, mely tartalmazza a részvételi díjat, a konferenciakiadványokat (absztrakt és tanulmány kötet), az ebédet, valamint a szünetekben kávét, vizet és aprósüteményt.

Az Óbudai Egyetem dolgozói, a meghívott plenáris előadók és a Tudományos Bizottság tagjainak a konferencián való részvétel ingyenes.

A lemondásnak az eseményt megelőző 5 munkanappal 17:00 óráig kell beérkeznie, és írásban, e-mailben kell elküldeni a info@pmi.hu címre. Helyettesítést azonban szívesen fogadunk. Kérjük, hogy a rendezvényt megelőző napon 12:00 óráig jelezze a info@pmi.hu e-mail címen, hogy kit szeretne helyettesíteni.

Fényképezés és filmezés: A PMI Budapest, Magyar Tagozat rendezvényein néha fénykép-, hang- és videofelvételek készülnek. A regisztrációval a résztvevők engedélyt adnak a PMI Budapest, Magyar Tagozat Hungarian Chapter és képviselői számára, hogy a rendezvényeken fotózzák és/vagy rögzítsék őket, és (most és a jövőben is) a résztvevők képét vagy hangját az ilyen eseményekről és tevékenységekről készült fényképeken, videokazettákon, elektronikus reprodukciókban és hangfelvételeken terjesszék.

Ezen információk kizárólag a PMI Budapest, Magyar Tagozat által szervezett és megrendezésre kerülő eseményeire vonatkoznak !

A rendezvényre már nem lehet regisztrálni

A rendezvényre már nem lehet regisztrálni

Rendezvény információ

A kategória típusa: Kiemelt események

A rendezvény típusa:

Dátum: 9 június 2023

Óra: 10:00 - 15:45

Nyelv: Magyar

PDU pontok száma: 0.0

Ár információ

Tagi regisztráció: 15000 Ft

Nem tagi regisztráció: 15000 Ft

Helyszín információ

Óbudai Egyetem Rejtő Sándor Könnyűipari és Környezetmérnöki Kar

1034 Budapest, Doberdó u. 6. Schmalz terem.