Projektkonferencia 2023 Hazai és Külföldi Modellek a Projektoktatásban - Nemzetközi Tudományos Konferencia

projektkonferencia2020-logo.jpeg

 

Az Óbudai Egyetem Rejtő Sándor Könnyűipari és Környezetmérnöki Kar, A TUDOMÁNY ÉS AZ OKTATÁS FELELŐSSÉGE címmel Konferenciát szervez 2023. június 9-én 10:00 órai kezdettel, melyre tisztelettel meghívjuk.

 

A konferencia helyszíne:

Óbudai Egyetem Rejtő Sándor Könnyűipari és Környezetmérnöki Kar 
1034 Budapest, Doberdó u. 6. Schmalz terem.

A rendezvény fő célja, hogy felhívja a figyelmet a tudomány és oktatás felelősségére napjaink információval telített világában. A XXI. sz. tudás alapú társadalma az oktatástól a korszerű, hasznosítható tudást várja el. Egy olyan tudást, ami bölcsességgel párosul és gyakorlati alkalmazásával képesek leszünk az utóbbi évtizedek hiábavaló törekvéseit a globális környezeti problémák kapcsán a megoldás felé vezető útra terelni. Létünk és jövőnk azon múlik, hogy rájövünk-e a környezetünket befolyásoló folyamatok lényegére, és ezáltal képesek leszünk-e a folyamatokat a helyes irányba terelni. Ebből következően jogos elvárás az oktatás minden szintjével szemben a környezettudatosságra való nevelés és a környezeti etika társadalmi gyakorlattá válásának támogatása. Ezt segíti a gyakorlatközpontú oktatás, a projektpedagógia, mely a fenntartható fejlődés szemléletének a mindennapi gyakorlatba történő átültetéséhez szükséges azáltal, hogy komplex ismereteket közvetít, képességeket, attitűdöket fejleszt. A Konferencián elhangzó előadásokon és azokhoz kapcsolódó műhelybeszélgetéseken keresztül kívánjuk folytatni a projektoktatás kapcsán szerzett jó gyakorlatok tapasztalatainak megosztását.

A Konferencián résztvevő pedagógusoknak (óvodapedagógusok, tanítók, tanárok) a 277/1997. (XII.22.) Korm. rendelet értelmében tanúsítványt adunk, amely 9 órával beleszámít a továbbképzések teljesítésébe. Projektmenedzserek 6,5 PDU pontot regisztrálhatnak.

Regisztráció meghosszabbítva 2023. május 19-ig a Regisztráció menüpont alatt:

https://projektkonferencia.rkk.uni-obuda.hu/regisztracio

A rendezvény regisztrációs díja 15 000 Ft, mely tartalmazza a részvételi díjat, a konferenciakiadványokat (absztrakt és tanulmány kötet), az ebédet, valamint a szünetekben kávét, vizet és aprósüteményt.

Az Óbudai Egyetem dolgozói, a meghívott plenáris előadók és a Tudományos Bizottság tagjainak a konferencián való részvétel ingyenes.

Cancellations must be received by 5:00 pm, 5 business days before the event and must be sent in writing by email to info@pmi.hu. There will be a 20% administration fee charged for cancellations, subtracted from the refund. Cancellation/refund requests will not be accepted less than 5 business days before the event. However, substitutions are welcome. Please let us know by 12:00 noon the day before the event of the person you wish to substitute by emailing info@pmi.hu.

Photography & Filming: Photographs, audio, and video are sometimes captured during PMI Budapest, Hungarian Chapter events. By registering, attendees hereby grant PMI Budapest, Hungarian Chapter and its representatives permission to photograph and/or record them at events, and distribute (both now and in the future) the attendee's image or voice in photographs, videotapes, electronic reproductions, and audiotapes of such events and activities.

This information applies only to events organised and hosted by PMI Budapest, Hungarian Chapter !

It is no longer possible to register for this event

It is no longer possible to register for this event

Information

Type of category: Featured Event

Type of activity:

Date: 9 June 2023

Hour: 10:00 to 15:45

Language: Hungarian

# of PDUs: 0.0

Price

Members: 15000 Ft

Non members and Guests: 15000 Ft

Location

Óbudai Egyetem Rejtő Sándor Könnyűipari és Környezetmérnöki Kar

1034 Budapest, Doberdó u. 6. Schmalz terem.