<< Vissza a naptárba

38. KÖRKAPCSOLÁS KONFERENCIA- Válság és a változásmenedzsment

Kepernyőfotó-2022-11-07---16.55.47.png

Hogyan érinti a válság a projektmenedzsmentet a különböző gazdasági ágazatokban? Milyen válaszokat találnak a kihívásokra a cégek?

A PMSZ 38. Körkapcsolás konferenciáján szó lesz a változások kezeléséről, a projektmenedzsment eszközök adta lehetőségekről, a válságmenedzsmenthez szükséges készségekről.

Az előadásokból kiderül, hogy mire számítanak a projektvezetők és hogyan reagálnak a vállalatok például az építőiparban, az energetika területén, a távközlésben vagy éppen a digitális oktatásban.

Előadók:

  • Prof. Dr. Noszkay Erzsébet,
  • Dr. Bodnár Viktória
  • Szabó Péter
  • Kovács Nándor
  • Felsmann Balázs
  • Tanka László
  • Ábrahám Zsolt

Több szektorból is hozunk gyakorlati projekt példákat, és ezúttal is lesznek interaktív szekciók a tapasztalatok megvitatására.

Te hogyan tekintesz a válságra: veszélyként vagy lehetőségként?

Tarts velünk november 17-én!

Bővebb információ: https://pmsz.hu/rendezvenyeink/38-korkapcsolas-konferencia/

 

 

 

A lemondásnak az eseményt megelőző 5 munkanappal 17:00 óráig kell beérkeznie, és írásban, e-mailben kell elküldeni a info@pmi.hu címre. A lemondás esetén 20%-os adminisztrációs díjat számítunk fel, amelyet levonunk a visszatérítésből. Az esemény előtt 5 munkanappal nem fogadunk el lemondási/visszatérítési kérelmeket. Helyettesítést azonban szívesen fogadunk. Kérjük, hogy a rendezvényt megelőző napon 12:00 óráig jelezze a info@pmi.hu e-mail címen, hogy kit szeretne helyettesíteni.

 

Fényképezés és filmezés: A PMI Budapest, Magyar Tagozat rendezvényein néha fénykép-, hang- és videofelvételek készülnek. A regisztrációval a résztvevők engedélyt adnak a PMI Budapest, Magyar Tagozat Hungarian Chapter és képviselői számára, hogy a rendezvényeken fotózzák és/vagy rögzítsék őket, és (most és a jövőben is) a résztvevők képét vagy hangját az ilyen eseményekről és tevékenységekről készült fényképeken, videokazettákon, elektronikus reprodukciókban és hangfelvételeken terjesszék.

A rendezvényre már nem lehet regisztrálni

A rendezvényre már nem lehet regisztrálni

Rendezvény információ

A kategória típusa: Featured Event

A rendezvény típusa:

Dátum: 17 november 2022

Óra: 12:30 - 18:15

Nyelv: Magyar

PDU pontok száma: 0.0

Ár információ

Tagi regisztráció: 25000 Ft

Nem tagi regisztráció: 25000 Ft

Helyszín információ

Ericsson Székház ( Infopark - 1117 Budapest Magyar Tudósok körútja 11. )