<< Vissza a naptárba

Kettős könyvbemutató - ELTE PPK

halasz-fazekas-konyvbemutato-thumb.png

Az ELTE Eötvös Loránd Tudományegyetem Pedagógiai és Pszichológiai Karán kettős könyvbemutatóra kerül sor 2022.01.13. csütörtök 15 órai kezdettel, jelenléti és online (Zoom) részvétel mellett. 

Regisztráció: https://www.ppk.elte.hu/content/oktatas-technologia-innovacio.e.13534 

                 

Halász Gábor, Kovács István Vilmos, Pálvölgyi Lajos (szerk.):Oktatás, technológia, innováció: helyzetkép és stratégia.

Bemutatja: Horváth Ádám digitális oktatási szakértő. 

A nemzetközi és hazai példákat bemutató kötet a Digitális Oktatási Stratégiára épülő javaslatokat fogalmaz meg az oktatási innovációs stratégia technológiai pillérének kibontására. A koronavírus járvány előtt lezárult projekt ajánlásai a korábbinál is aktuálisabbá váltak a járvány kirobbanásával, hiszen a digitális technológia oktatási alkalmazása mindenki számára kikerülhetetlen napi feladattá vált. Eme kihívások és lehetőségek új fejezetet nyitottak a pedagógiai innováció területén.

 

Fazekas Ágnes (szerk.): Innováció az oktatásban. Az Innova kutatási projekt záró kötete

Bemutatja: Baráth Tibor, a Szegedi Tudományegyetem adjunktusa. 

A kötet az elmúlt évek egyik legnagyobb volumenű hazai empirikus oktatáskutatási projektjének eredményeit összegzi. A helyi innovációk keletkezésével, terjedésével és rendszerformáló hatásával foglalkozó kutatás rávilágít arra, hogy a hazai oktatási rendszer magasszintű innovációs potenciállal rendelkezik, ennek érvényesülése azonban számos tényező függvénye (szervezeti kultúra és menedzsment, egyéni jellemzők, kapcsolat a piaci szféra szereplőivel stb.) Az újítások és az innovációs projektek támogatása az oktatás megújulásának alapvető kérdése.  

 

Az Akadémiai Kiadó gondozásában megjelent könyvek elérhetők a Magyar Elektronikus Referenciamű Szolgáltatás gyűjteményében.A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A résztvevők 1 PDU pontot írhatnak jóvá.

 

A lemondásnak az eseményt megelőző 5 munkanappal 17:00 óráig kell beérkeznie, és írásban, e-mailben kell elküldeni a info@pmi.hu címre. A lemondás esetén 20%-os adminisztrációs díjat számítunk fel, amelyet levonunk a visszatérítésből. Az esemény előtt 5 munkanappal nem fogadunk el lemondási/visszatérítési kérelmeket. Helyettesítést azonban szívesen fogadunk. Kérjük, hogy a rendezvényt megelőző napon 12:00 óráig jelezze a info@pmi.hu e-mail címen, hogy kit szeretne helyettesíteni.

 

Fényképezés és filmezés: A PMI Budapest, Magyar Tagozat rendezvényein néha fénykép-, hang- és videofelvételek készülnek. A regisztrációval a résztvevők engedélyt adnak a PMI Budapest, Magyar Tagozat Hungarian Chapter és képviselői számára, hogy a rendezvényeken fotózzák és/vagy rögzítsék őket, és (most és a jövőben is) a résztvevők képét vagy hangját az ilyen eseményekről és tevékenységekről készült fényképeken, videokazettákon, elektronikus reprodukciókban és hangfelvételeken terjesszék.

A rendezvényre már nem lehet regisztrálni

A rendezvényre már nem lehet regisztrálni

Rendezvény információ

A rendezvény típusa: Featured Event

A rendezvény típusa:

Dátum: 13 Január 2022

Óra: 15:00 - 17:00

Nyelv: Magyar

PDU pontok száma: 1.0

Ár információ

Tagi regisztráció: Ingyenes

Nem tagi regisztráció: Ingyenes

Helyszín információ