Rendezvény naptárBlog

Projektmenedzsment tanfolyamokat kínáló cégek bemutatkozása

A szakmai fejlődés nem egyszeri dolog; a projektmenedzser karrierjének folyamatos részének kell lennie. Tegye prioritássá a készségértékelés felmérését és fejlesztését, így növeli szervezetének értékét és javítja jövőbeli karrierlehetőségeit.

 

A PMI Tehetség Háromszög®

Noha a technikai készségek alapvető fontosságúak a projekt- és programmenedzsmentben, a PMI kutatásai szerint ezek nem elégségesek a mai egyre összetettebb és versenyképesebb globális piacon. A vállalatok további vezetési és üzleti intelligencia-készségeket keresnek - olyan kompetenciákat, amelyek hosszabb távú stratégiai célokat támogathatnak, amelyek hozzájárulnak a cégek eredményességéhez.

PMI-Triangle.png

 

  • Az ideális képességkészlet - amelyet a Tehetség Háromszög képvisel - a technikai, vezetői, valamint a stratégiai és az üzleti menedzsment szakértelem kombinációja.
  • A vállalatok további vezetési és üzleti intelligencia-készségeket keresnek - olyan kompetenciákat, amelyek hosszabb távú stratégiai célokat támogathatnak, ezzel hozzájárulva a lényeges tevékenységekhez.

 

Az ideális képességkészlet - a PMI Talent Triangle® - a technikai, vezetési, valamint a stratégiai és üzleti menedzsment szakértelem - és most a digitális készségek - kombinációja. Mit jelent ez a projektmenedzser szakemberek - mit jelent ez számodra -, a szakmád iránti változó igények kielégítéséhez szükséges további készségek fejlesztésére összpontosíts. De ez új lehetőségeket jelent az üzleti siker stratégiai partnere értékének emelésére is. A technológiai változások szakmai valóságában a szervezeteknek olyan projektvezetőkre van szükségük, akik képesek tanulni és lépést tartani a technológiával. Amint az a grafikonon látható, egy új digitális vetületet tettünk a PMI Tehetség Háromszögbe annak hangsúlyozására, hogy a digitális átalakulás miként hat munkánk minden aspektusára.