<< Vissza a naptárba

Lunch and Learn: Első kézből a PMBOK7 újdonságairól

„Projektmenedzsment Útmutató” (PMBOK® Guide) ismeretanyaga a PMI zászlóshajó kiadványa, amely a hatékony projektmenedzsment alapvető forrása bármely iparágban. Az évek során az üzleti élet jelentősen megváltozott, de a projektek továbbra is az üzleti siker kritikus mozgatórugói. A PMBOK® Guide 7 kiadvány tartalmazza az ANSI/PMI 99-001-2021 amerikai „Projektmenedzsment Szabványt” is. A szabvány az az alap, amelyre a projektmenedzsment tudásanyag épül, az útmutató pedig ennek a tudásnak a gyakorlati alkalmazására és összefoglalására szolgál. PMBOK® Projektmenedzsment Útmutató - Hetedik kiadás bemutatása egy élő Webinár keretébenAz elmúlt néhány évben a feltörekvő technológiák, az új megközelítések és a gyors piaci változások megváltoztatták a munka világát, és a projektmenedzsment szakmát is fejlődésre késztették. A „Projektmenedzsment Útmutató” (PMBOK® Guide) - hetedik kiadása frissítve lett, hogy megfeleljen ezeknek a kihívásoknak, jobban igazodjon a mai munkavégzéshez, és segítsen Önnek abban, hogy proaktívabb, innovatívabb és rugalmasabb legyen.
  • Tükrözi a fejlesztési megközelítések teljes skáláját (prediktív, hagyományos, adaptív, agilis, hibrid stb.).
  • Egy egész fejezetet szentel a fejlesztési megközelítéseknek és a folyamatok testre szabásának.
  • Kibővíti az eszközök és technikák listáját egy új, "Modellek, módszerek és leszállítandó projekt termékek" című szakaszban.
  • A leszállítandó projekt termékek mellett a projekteredményekre is összpontosít
  • Integrálódik a PMIstandards+™ programmal, hogy könnyen hozzáférjen a PMBOK® Guide-hoz online is és munkája során könnyen alkalmazhassa a tudásanyagot.
  • Ez a modern kiadás tartalmazza mind „A projektmenedzsment szabványt”, mind a „PMBOK® Guide”-ot is, a projektmenedzsment 12 alapelvét és nyolc projektteljesítmény-tartományt mutat be, amelyek kritikusak a projekteredmények hatékony megvalósításához.

Előadó:

Kremmer László, MBA, CLC, PMP®

Az előadás nyelve magyar! A Webináron való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A résztvevők 1 PDU pontot írhatnak jóvá.

Találkozzunk 2021. szeptember 15-én, 12:00 órakor. 

 

A lemondásnak az eseményt megelőző 5 munkanappal 17:00 óráig kell beérkeznie, és írásban, e-mailben kell elküldeni a info@pmi.hu címre. A lemondás esetén 20%-os adminisztrációs díjat számítunk fel, amelyet levonunk a visszatérítésből. Az esemény előtt 5 munkanappal nem fogadunk el lemondási/visszatérítési kérelmeket. Helyettesítést azonban szívesen fogadunk. Kérjük, hogy a rendezvényt megelőző napon 12:00 óráig jelezze a info@pmi.hu e-mail címen, hogy kit szeretne helyettesíteni.

 

Fényképezés és filmezés: A PMI Budapest, Magyar Tagozat rendezvényein néha fénykép-, hang- és videofelvételek készülnek. A regisztrációval a résztvevők engedélyt adnak a PMI Budapest, Magyar Tagozat Hungarian Chapter és képviselői számára, hogy a rendezvényeken fotózzák és/vagy rögzítsék őket, és (most és a jövőben is) a résztvevők képét vagy hangját az ilyen eseményekről és tevékenységekről készült fényképeken, videokazettákon, elektronikus reprodukciókban és hangfelvételeken terjesszék.

A rendezvényre már nem lehet regisztrálni

A rendezvényre már nem lehet regisztrálni

Rendezvény információ

A rendezvény típusa: Lunch & Learn Webinar

A rendezvény típusa:

Dátum: 15 Szeptember 2021

Óra: 12:00 - 13:00

Nyelv: Magyar

PDU pontok száma: 1.0

Ár információ

Tagi regisztráció: Ingyenes

Nem tagi regisztráció: Ingyenes

Helyszín információ