<< Vissza a naptárba

PMO Klub: Szuperszámítógépek- szuper projektmenedzsment?

Stratégiai

super-computer.jpg

Szeretettel meghívunk a 2021. szeptember 09-én (csütörtökön) 17:00- 18:30-ig, hosszú idő után először, ismét on-site, illetve online megrendezésre kerülő PMO Klubra, aminek témája a Szuperszámítógépek- szuper projektmenedzsment? lesz.Az előadást tartja Takács Gábor, projekt igazgató, KIFÜ.Részletesebb leírást a témáról a Profexec weboldalán találsz:

https://profexec.com/pmo-klub/szuper-szamitogepek-szuper-projektmenedzsment/Ahogy feljebb is említettük, online is közvetítjük élőben az előadást azok számára, akik a helyszínen nem tudnak részt venni az eseményen.A PMO Klubra részvételi szándékodat a pmoklub@profexec.com email címen jelezd és küldeni fogjuk a helyszín pontos címét, naptárbejegyzést, valamint a meeting linket.Reméljük, hogy minél többen leszünk, és ismét sok hasznos, gyakorlatias tanáccsal gazdagodunk az előadás során.Várjuk a jelentkezésedet!

Üdvözlettel,

PMO Klub© csapata

 

A lemondásnak az eseményt megelőző 5 munkanappal 17:00 óráig kell beérkeznie, és írásban, e-mailben kell elküldeni a info@pmi.hu címre. A lemondás esetén 20%-os adminisztrációs díjat számítunk fel, amelyet levonunk a visszatérítésből. Az esemény előtt 5 munkanappal nem fogadunk el lemondási/visszatérítési kérelmeket. Helyettesítést azonban szívesen fogadunk. Kérjük, hogy a rendezvényt megelőző napon 12:00 óráig jelezze a info@pmi.hu e-mail címen, hogy kit szeretne helyettesíteni.

 

Fényképezés és filmezés: A PMI Budapest, Magyar Tagozat rendezvényein néha fénykép-, hang- és videofelvételek készülnek. A regisztrációval a résztvevők engedélyt adnak a PMI Budapest, Magyar Tagozat Hungarian Chapter és képviselői számára, hogy a rendezvényeken fotózzák és/vagy rögzítsék őket, és (most és a jövőben is) a résztvevők képét vagy hangját az ilyen eseményekről és tevékenységekről készült fényképeken, videokazettákon, elektronikus reprodukciókban és hangfelvételeken terjesszék.

A rendezvényre már nem lehet regisztrálni

A rendezvényre már nem lehet regisztrálni

Rendezvény információ

A rendezvény típusa: Featured Event

A rendezvény típusa: Stratégiai

Dátum: 9 Szeptember 2021

Óra: 17:00 - 18:00

Nyelv: Magyar

PDU pontok száma: 1

Ár információ

Tagi regisztráció: Ingyenes

Nem tagi regisztráció: Ingyenes

Diák regisztráció: Ingyenes