<< Vissza a naptárba

Lunch and Learn: A PMI Budapest, Magyar Tagozat új szakmai díjainak bemutatása

 

L&L3.png

 

A PMI fontosnak tartja, hogy a projektmenedzser szakembereknek lehetőséget nyújtson a megmérettetésre, eredményeik megismertetésére a tágabb szakmával. A PMI díjak nemcsak a pályázók saját országában jelentenek elismerést, de lehetőséget nyújtanak a nemzetközi fordulóban való részvételre is.A PMI Budapest, Magyar Tagozat 2021-ben két nemzetközi díjat hirdet meg:Az „Eric Jenett Projektmenedzsment Kiválóság Díj”-at azoknak a szakembereknek az elismerésére hoztuk létre, akik figyelemre méltó teljesítményükkel és a szakmához való hozzájárulásukkal maradandót alkottak a projektvezetés, a technikai projektmenedzsment, valamint a stratégiai és üzleti projektmenedzsment területén.

„Fiatal Projektmenedzser Szakember Díj”-at azoknak a fiatal szakembereknek az elismerésére alapítottuk, akik 25 és 35 év közöttiek és munkájukkal már jelentős mértékben hozzájárultak a projektmenedzsment szakma fejlesztéséhez, alkalmazva a projektmenedzsment gyakorlatát megfelelve ezzel a PMI standardoknak.A webinár során többek között szeretnénk bemutatni hogy miért érdemes pályázni, illetve a lebonyolítás menetéről, a jelölés és a jelentkezés feltételeiről is említést teszünk majd.Előadó:

Kremmer László, MBA, CLC, PMP®

Az előadás nyelve magyar! A Webináron való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.A webináron résztvevők 1 PDU pontot írhatnak majd jóvá a részükre megküldött PDU igénylési kóddal.

Találkozzunk 2021. július 28-án, szerdán 12:00 órakor!

 

A lemondásnak az eseményt megelőző 5 munkanappal 17:00 óráig kell beérkeznie, és írásban, e-mailben kell elküldeni a info@pmi.hu címre. A lemondás esetén 20%-os adminisztrációs díjat számítunk fel, amelyet levonunk a visszatérítésből. Az esemény előtt 5 munkanappal nem fogadunk el lemondási/visszatérítési kérelmeket. Helyettesítést azonban szívesen fogadunk. Kérjük, hogy a rendezvényt megelőző napon 12:00 óráig jelezze a info@pmi.hu e-mail címen, hogy kit szeretne helyettesíteni.

 

Fényképezés és filmezés: A PMI Budapest, Magyar Tagozat rendezvényein néha fénykép-, hang- és videofelvételek készülnek. A regisztrációval a résztvevők engedélyt adnak a PMI Budapest, Magyar Tagozat Hungarian Chapter és képviselői számára, hogy a rendezvényeken fotózzák és/vagy rögzítsék őket, és (most és a jövőben is) a résztvevők képét vagy hangját az ilyen eseményekről és tevékenységekről készült fényképeken, videokazettákon, elektronikus reprodukciókban és hangfelvételeken terjesszék.

Regisztráljon erre az eseményre
Regisztráljon erre az eseményre

Rendezvény információ

A rendezvény típusa: Lunch & Learn Webinar

A rendezvény típusa:

Dátum: 28 Július 2021

Óra: 12:00 - 13:00

Nyelv: Magyar

PDU pontok száma: 1.0

Ár információ

Tagi regisztráció: Ingyenes

Nem tagi regisztráció: Ingyenes

Helyszín információ