<< Vissza a naptárba

Lunch & Learn: DAMA x PMI Budapest- Adatmenedzsment és projektmenedzsment kapcsolata

DAMAxPMI2.png

 

Ezúttal Halász Gábor és Horváth Márton, PMP®, a Data Management Association International (DAMA-I) magyarországi, alakulóban lévő tagszervezetének alapítói mutatják be az adatmenedzsment fogalmát, keretrendszerét, és hogy a PMI projekt menedzsment módszertan mely elemeivel lehet jól kombinálva még hatékonyabban tervezni és nyomon követni az adattal érintett projekteket.

Az évtized kulcsszava a digitális transzformáció. Minden magára valamit is adó vállalatnak van digitalizációs stratégiája, és projekteket indít az adatvagyon kiaknázására. Digitális termékek, online értékesítés, Customer Data Platform, Data Science, mesterséges intelligencia, Ipar 4.0, Digital Twins, Augmented Reality… - minden iparág érintett. 

A jellemzően nagy büdzsével induló technológiai bevezetési projektek sikeres véghezvitelének kulcsa a pontos és szigorú projekt menedzsment mellett a bennük kezelt adatok átgondolt – a projekt menedzsment módszertanhoz hasonlóan teljeskörű – keretek között tartott menedzsmentje. 

A nagyjából 40 perces, online beszélgetésen és az azt követő Q&A szekcióban szakértőink bemutatják, hogy az általános közvélekedéssel szemben az adatmenedzsment elsősorban nem technológiai kérdés, és a sikeres digitális transzformációknak sokkal inkább előfeltétel a vállalati adatvagyon átgondolt menedzsmentje, semmint egyenes következménye.A beszélgetés során, több más téma mellett érintjük, hogy a követelménygyűjtést hogyan tudja támogatni a szakszerű adatmodellezési módszertan, a leszállítandó tervezéshez hogyan tud támpontot adni a DAMA adatmenedzsment keretrendszere, illetve az adattal érintett projekt tervezése során milyen feladatkörökkel, szakértelemmel érdemes kiegészíteni az induló projekt csapatot.Várunk minden adattal érintett projekten dolgozó és a téma iránt látókörbővítés céljából érdeklődő résztvevőt, illetve a beszélgetés chat funkcióján keresztül kérdéseiket!Előadók: 
  • Halász Gábor
  • Horváth Márton, PMP®A beszélgetés nyelve magyar! A Webináron való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.A webináron résztvevők 1 PDU pontot írhatnak majd jóvá a részükre megküldött PDU igénylési kóddal.Találkozzunk 2021. június 2-án, szerdán 12:00 órakor!

 

A lemondásnak az eseményt megelőző 5 munkanappal 17:00 óráig kell beérkeznie, és írásban, e-mailben kell elküldeni a info@pmi.hu címre. A lemondás esetén 20%-os adminisztrációs díjat számítunk fel, amelyet levonunk a visszatérítésből. Az esemény előtt 5 munkanappal nem fogadunk el lemondási/visszatérítési kérelmeket. Helyettesítést azonban szívesen fogadunk. Kérjük, hogy a rendezvényt megelőző napon 12:00 óráig jelezze a info@pmi.hu e-mail címen, hogy kit szeretne helyettesíteni.

 

Fényképezés és filmezés: A PMI Budapest, Magyar Tagozat rendezvényein néha fénykép-, hang- és videofelvételek készülnek. A regisztrációval a résztvevők engedélyt adnak a PMI Budapest, Magyar Tagozat Hungarian Chapter és képviselői számára, hogy a rendezvényeken fotózzák és/vagy rögzítsék őket, és (most és a jövőben is) a résztvevők képét vagy hangját az ilyen eseményekről és tevékenységekről készült fényképeken, videokazettákon, elektronikus reprodukciókban és hangfelvételeken terjesszék.

A rendezvényre már nem lehet regisztrálni

A rendezvényre már nem lehet regisztrálni

Rendezvény információ

A rendezvény típusa: Lunch & Learn Webinar

A rendezvény típusa:

Dátum: 2 Június 2021

Óra: 12:00 - 13:00

Nyelv: Magyar

PDU pontok száma: 1.0

Ár információ

Tagi regisztráció: Ingyenes

Nem tagi regisztráció: Ingyenes

Helyszín információ