<< Vissza a naptárba

49. PM Műhely / A VEZETÉS ÁRNYOLDALA

Vállatok működésében és különösen a bonyolult, komplex feladatok megoldásában nélkülözhetetlen projektekben kulcs szerepe van a menedzsereknek, vezetőknek. Az ő személyiségük, vezetői felfogásuk, kompetenciáik nagymértékben meghatározza a feladat megoldások-, a projektek hatékonyságát, sikerességét. Fontos, hogy a projektekben közreműködők tájékozottak legyenek a vezetői működés jellemzőivel, hogy felismerhessék az együttműködéshez szükséges viselkedést és tennivalókat. Műhely célja, hogy a vezetői viselkedések, nemzetközi tapasztalatokra alapozott megismerésével a projektekben érdekeltek hatékonyabb és eredményesebb együttműködésekhez járulhassanak hozzá. A témát a Műhely résztvevői  választották ki és a bevezető blog megírására illetve bevezető előadás megtartására Czifra Juliannát az ÉV PM`13 díj nyertesét, ACC minősített Business Coach-ot, PMP senior projektmenedzsert kérték fel 

A Műhely bevezető blog a https://mfor.hu/cikkek/projektmenedzsment.html oldalon olvasható. Megbeszélésre kerülő kérdések : Milyen tapasztalatok vannak a sötét vezetés témája kapcsán?  Hogyan jellemezhető, definiálható a vezetés sötét oldala? Hogyan kerülhető el a sötét vezetési kultúra kialakulása egy szervezetben, mi fékezheti kialakulását ? Hogyan kezelhető a diszfunkcionális vezetés egyéni, csapat, és szervezeti szinten? Mit tehet a (projekt)menedzser, ha ezzel találkozik?  

A Műhely online formában kerül megvalósításra (Teams). A Műhely a meghirdetett időpontban az alábbi címen érhető el : https://bit.ly/3aE8us9 

 

Cancellations must be received by 5:00 pm, 5 business days before the event and must be sent in writing by email to info@pmi.hu. There will be a 20% administration fee charged for cancellations, subtracted from the refund. Cancellation/refund requests will not be accepted less than 5 business days before the event. However, substitutions are welcome. Please let us know by 12:00 noon the day before the event of the person you wish to substitute by emailing info@pmi.hu.

Photography & Filming: Photographs, audio, and video are sometimes captured during PMI Budapest, Hungarian Chapter events. By registering, attendees hereby grant PMI Budapest, Hungarian Chapter and its representatives permission to photograph and/or record them at events, and distribute (both now and in the future) the attendee's image or voice in photographs, videotapes, electronic reproductions, and audiotapes of such events and activities.

Regisztráljon erre az eseményre
Regisztráljon erre az eseményre

Rendezvény információ

A rendezvény típusa: Featured Event

A rendezvény típusa:

Dátum: 22 Április 2021

Óra: 16:00 - 18:00

Nyelv: Magyar

PDU pontok száma: 0.0

Ár információ

Tagi regisztráció: Ingyenes

Nem tagi regisztráció: Ingyenes

Diák regisztráció: Ingyenes

Helyszín információ