<< Vissza a naptárba

Lunch and Learn" Webinár sorozat A Liget Budapest Projekt

A PMI Budapest, Magyar Tagozat 2019-ben útjára indította a "Lunch & Learn" azaz "Ebéd közben képezd magad" havi egy órás webinár sorozatát,amit sokak kérésére szándékosan ebédidőre időzítettünk, hogy azok is csatlakozhassanak a PMI Budapest, Magyar Tagozat rendezvényeihez, akik munka után nem tudtak eddig velünk tartani. Az eddigi események iránt hatalmas érdeklődés mutatkozott, több százan követték az előadásunkat Ebben a hónapban is fogjon meg egy szendvicset és a számítógépe elől az interneten keresztül csatlakozzon hozzánk. A Zoomot a PMI biztosítja. A webinár 60 perces és magyar nyelvű lesz, interneten lehet hozzá csatlakozni. A webináron résztvevők 1 PDU pontot írhatnak majd jóvá a részükre megküldött PDU igénylési kóddal.

 

Ezúttal Sághi Attila a Liget Budapest

Projekt Fejlesztési és Műszaki vezérigazgató-helyettese lesz a vendégünkA Liget Budapest Projektről

A Liget Budapest Projekt mára Európa legnagyobb, rangos nemzetközi díjakkal elismert kulturális tartalmú városfejlesztési projektje, mely az ország történetének legnagyobb léptékű park- és tájépítészeti munkáját ötvözi egy, a millenniumi idők óta nem látott intézményfejlesztési programmal. Így lesz a Városliget 2023-ra élhetőbb, a mostaninál jóval zöldebb és korszerűbb, vonzó intézményekkel gazdagabb a park, ismét méltón egykori fénykorához.IntézményekEurópában egyedülálló városi szövet jött létre a Ligetben, ahol a zöldfelületi kikapcsolódás és a kulturális, rekreációs intézmények sokasága több mint egy évszázada egyenértékűen van jelen a park életében és közösen adják azt a karaktert és vonzerőt, amelyek a Ligetet a legkedveltebb fővárosi parkká tették és teszik. A Liget Budapest Projekt ezen hagyományra építve újítja meg és fejleszti a Városligetet, annak parkját és intézményeit.Bővebben: https://ligetbudapest.hu/

Aki kérdez:

  • Karagits Kira - PMI Budapest, Magyar Tagozat
 
SLIDO a közönség kérdésekhez:Kérjük, hogy kérdéseit, előzetesen küldje el nekünk a slido.com oldalon keresztül!

Az előadás nyelve magyar! A Webináron való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.Találkozzunk 2021. február 16-án, kedden12:00 órakor!

 

Cancellations must be received by 5:00 pm, 5 business days before the event and must be sent in writing by email to info@pmi.hu. There will be a 20% administration fee charged for cancellations, subtracted from the refund. Cancellation/refund requests will not be accepted less than 5 business days before the event. However, substitutions are welcome. Please let us know by 12:00 noon the day before the event of the person you wish to substitute by emailing info@pmi.hu.

Photography & Filming: Photographs, audio, and video are sometimes captured during PMI Toronto events. By registering, attendees hereby grant PMI Toronto and its representatives permission to photograph and/or record them at events, and distribute (both now and in the future) the attendee's image or voice in photographs, videotapes, electronic reproductions, and audiotapes of such events and activities.

A rendezvényre már nem lehet regisztrálni

A rendezvényre már nem lehet regisztrálni

Rendezvény információ

A rendezvény típusa: Lunch & Learn Webinar

A rendezvény típusa:

Dátum: 16 Február 2021

Óra: 12:00 - 13:00

Nyelv: Magyar

PDU pontok száma: 1

Ár információ

Tagi regisztráció: Ingyenes

Nem tagi regisztráció: Ingyenes

Helyszín információ