<< Vissza a naptárba

Lunch & Learn: A "Nemzeti Hauszmann Program" projekt kihívásai

182517467866763390.jpg
 
Ezúttal Madaras Bence, a Várkapitányság NZrt. vezérigazgatója és Balla Zsolt, a Várkapitányság NZrt. projektkoordinációs igazgatója lesz a vendégünk
 
A NEMZETI HAUSZMANN PROGRAMRÓL

A budai Vár Magyarország, Európa és a világ kiemelkedően értékes épített és kulturális örökségének része, a nemzet szimbolikus helyszíne, identitásunk alapköve, amelyért közös felelősséggel tartozunk. A Vár több mint 750 éves történetében egymást váltották az építés és a rombolás, az alkotás és a pusztítás időszakai. Szerencsések vagyunk, hogy mi az építők és az alkotók generációjához tartozhatunk.A Nemzeti Hauszmann Program a felelős cselekvés programja, amely új korszakot nyit a városrész újjászületésében. A 2019−2021-es időszak fejlesztési terveit egységbe foglaló program során elvégezzük a közterületek, a parkok, a várkertek rendbetételét, befejezzük a Főőrség és a Lovarda épületét. Az építkezésekkel párhuzamosan zajlik a lerombolt épületek újratervezése, valamint a Budavári Palota teljes felmérése annak érdekében, hogy az épület lehetséges rekonstrukciójáról és hasznosításáról kellően megalapozott javaslat születhessen.Hisszük, hogy a budai Várnegyed méltó arra, hogy több legyen puszta turisztikai látványosságnál. A Nemzeti Hauszmann Program célja, hogy a Várat visszaadjuk a magyaroknak, egy olyan helyet varázsoljunk a főváros közepén, amelynek „hívása” van, ahol mindenki újra otthon érezheti magát.Bővebben: https://nemzetihauszmannprogram.hu/

Aki kérdez:

  • Karagits Kira - PMI Budapest, Magyar Tagozat
SLIDO a közönség kérdésekhez: Kérjük, hogy kérdéseit, előzetesen küldje el nekünk a slido.com oldalon keresztül!

Az előadás nyelve magyar! A Webináron való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.Találkozzunk 2021. január 19-én, kedden 12:00 órakor!

 

Cancellations must be received by 5:00 pm, 5 business days before the event and must be sent in writing by email to info@pmi.hu. There will be a 20% administration fee charged for cancellations, subtracted from the refund. Cancellation/refund requests will not be accepted less than 5 business days before the event. However, substitutions are welcome. Please let us know by 12:00 noon the day before the event of the person you wish to substitute by emailing info@pmi.hu.

Photography & Filming: Photographs, audio, and video are sometimes captured during PMI Toronto events. By registering, attendees hereby grant PMI Toronto and its representatives permission to photograph and/or record them at events, and distribute (both now and in the future) the attendee's image or voice in photographs, videotapes, electronic reproductions, and audiotapes of such events and activities.

A rendezvényre már nem lehet regisztrálni

A rendezvényre már nem lehet regisztrálni

Rendezvény információ

A rendezvény típusa: Lunch & Learn Webinar

Dátum: 19 Január 2021

Óra: 12:00 - 13:00

Nyelv: Magyar

PDU pontok száma: 1.0

Ár információ

Tagi regisztráció: Ingyenes

Nem tagi regisztráció: Ingyenes